Четвер, 02.05.2024, 20:33
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2015 » Березень » 20 » 04 березня 2015 року на базі Городенківського районного центру дитячої та юнацької творчості була проведена обласна педагогічна практи
09:48
04 березня 2015 року на базі Городенківського районного центру дитячої та юнацької творчості була проведена обласна педагогічна практи

    04 березня 2015 року  на базі Городенківського районного центру дитячої та юнацької творчості була проведена обласна педагогічна  практика слухачів курсів  підвищення кваліфікації керівників гуртків декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва. Темою педпрактики було питання «Використання української національної спадщини  на заняттях  гуртків  образотворчого та ужитково-прикладного  мистецтва». Метою  практики  був обмін досвідом  з виховання у дітей інтересів до культурної спадщини свого народу, почуття національної свідомості та національної гідності  за свій народ на гуртках образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, з організації використання в позашкільному закладі  фольклору, народних звичаїв і традицій.

     Директор закладу Навальківська Г.В. представила  мультимедійну презентацію про роботу позашкільного закладу. Розповіла  про  історію, досягнення та плани на майбутнє педагогічного колективу.

    Головний спеціаліст відділу освіти  Дем’янів І.І. ознайомила присутніх  з напрацюваннями педагогічних колективів району в питанні формування патріотичних цінностей школярів через учнівське самоврядування.

    Гості мали  змогу ознайомитися  з  мультимедійними презентаціями та творчими доробками гуртка «Початкове технічне моделювання»(кер. Етюк Н.В.), гуртка гончарства «Народжені вогнем» (кер. Микитюк В.В.), гуртків бісероплетіння (кер. Черемисіна Г.В.), гуртка «Моделювання  іграшок-сувенірів» (кер. Боднарук І.Р.), гуртка  образотворчого мистецтва «Чарівний світ мистецтва» (кер. Теремко Г.В.) на  «Вернісажі творчих колективів».

     Учасники педпрактики оглянули виставку робіт вихованців закладу «Джерело  української душі» та спробували свої сили на майстер-класах, які проводили гуртківці.

    Завершилась педпрактика обміном думками та підбиттям підсумків роботи під керівництвом  методиста лабораторії національного виховання ОІППО Черепа А.Д. та наукового керівника Федунь М.Р.

Категорія: ЦДЮТ | Переглядів: 473 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz