Неділя, 05.05.2024, 20:36
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2015 » Листопад » 4 » 04.жовтня 2015 року на базі Городенківського ЦДЮТ відбулося засідання творчої групи вчителів зарубіжної
12:13
04.жовтня 2015 року на базі Городенківського ЦДЮТ відбулося засідання творчої групи вчителів зарубіжної

   04.жовтня 2015 року на базі Городенківського ЦДЮТ відбулося засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури з теми: «Інноваційні технології, як дієвий засіб підвищення ефективності уроків зарубіжної літератури».

   Мета: удосконалення фахової майстерності вчителів зарубіжної літератури з даного питання; здійснення інформаційно-методичного супроводу проблеми.

   Завдання:  розширити знання членів творчої групи з інноваційних технологій як дієвого засобу підвищення ефективності уроків зарубіжної літератури;   усвідомити важливість самоосвіти як форми підвищення фахового рівня  учителя; розробити конспекти уроків для 8 класу за новою програмою.

    Роз почала засідання керівник творчої групи Л. Іщенко, вчитель зарубіжної літератури Серафинецької ЗОШ І-ІІІ ст., яка ознайомила присутніх із програмою. Засідання творчої групи передбачено науково-методичним модулем, на якому Галина Лапчинська, методист зарубіжної літератури, наголосила на важливості формування ключових компетентностей учнів на уроках зарубіжної літератури шляхом використання інноваційних технологій. Під час роботи науково-методичного модуля вчитель зарубіжної літератури Незвисьеого НВК Г. Грицанюк продемонструвала бібліографічний огляд періодики з даної проблеми.

    Для кращого усвідомлення даної проблеми Л.Іщенко поділилась досвідом роботи з даного питання, нею представлено презентацію « Розвиток творчих здібностей учнів на уроках зарубіжної літератури з використанням інтерактивних технологій». М.В.Волошин вчитель зарубіжної літератури Топорівської ЗОШ І-ІІІ ст. розробила та презентувала орієнтоване календарно-тематичне планування з зарубіжної літератури для 8 класу за новою навчальною програмою.

    Після обміну думками та аналізу презентацій, члени творчої групи працювали над розробкою уроків для 8 класу за новою програмою вносячи елементи інноваційних технологій.

    Засідання творчої групи завершилось розподілом обов’язків між членами групи, завданням для наступного засідання, та напрацюванням методичних рекомендацій з даного питання. Методист Г.Лапчинська провела індивідуальні консультування за запитом.

 

Категорія: Світова література | Переглядів: 498 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz