Неділя, 05.05.2024, 12:35
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2015 » Листопад » 5 » 05 листопада 2015 року на базі ЦДЮТ був проведений інтегрований майстер-клас для вчителів
11:07
05 листопада 2015 року на базі ЦДЮТ був проведений інтегрований майстер-клас для вчителів

      05 листопада 2015 року на базі ЦДЮТ був проведений інтегрований майстер-клас  для вчителів образотворчого мистецтва та працівників психологічної служби з теми «Співпраця вчителя образотворчого мистецтва та практичного психолога задля виявлення актуальних потреб та емоційних станів учнів».

       Мета: вдосконалення фахової майстерності вчителів образотворчого мистецтва та практичного психолога з даного питання; здійснення інформаційно-методичного і змістовно-психологічного супроводу проблеми.

       Завдання: розширити знання учасників семінару з використанням різноманітних технік малювання в роботі з дітьми; відпрацювати навички роботи з різними техніками малювання, відпрацювати навички арт-терапевтичного консультування; усвідомити можливості співпраці вчителів образотворчого мистецтва та практичних психологів задля виявлення актуальних станів учнів.

       Методисти РМК (Г.Лапчинська і З.Крох) ознайомили учасників із програмою майстер-класу. Відкрила майстер-клас завідувач районного методкабінету Паньків Н.П.,яка наголосила на значущості партнерської взаємодії вчителів-предметників та працівників психологічної служби.

       Майстер-клас передбачав науково-методичний модуль, на якому Галина Лапчинська, методист з образотворчого мистецтва закцентувала увагу на важливості емоційних переживань та естетичному сприйнятті на уроках образотворчого мистецтва. Зоряна Крох, методист з психологічної служби наголосила на необхідності співпраці вчителів образотворчого мистецтва та практичних психологів. Зоряна Василівна ознайомила присутніх із особливостями використання психологічних знань на уроках. Під час роботи науково-методичного модуля вчитель образотворчого мистецтва Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Світлана Жуковська та практичний  психолог Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Уляна Миронів поділились досвідом з даного питання. Ними були представлені презентації «Співпраця вчителя образотворчого мистецтва та практичного психолога задля виявлення актуальних потреб та емоційних станів учнів».

       Для кращого усвідомлення даної проблеми та напрацювання практичних навичок: співпраці вчителів образотворчого мистецтва та практичних психологів, роботи з  різними техніками малювання, арт-терапевтичного консультування Світлана Жуковська та Уляна Миронів провели практичне заняття для учасників майстер-класу «Використання різноманітних технік на уроках образотворчого мистецтва та їх вплив на емоційний стан учнів. Особливості прояву актуальних потреб».

       Інтегрований майстер-клас завершився «колом підтримки» та напрацюванням методичних рекомендацій з даного питання. Методисти Галина Лапчинська та Зоряна Крох провели індивідуальні консультування за запитом.

                           

                           

                           

                           

Категорія: Психологія | Переглядів: 455 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz