П`ятниця, 03.05.2024, 17:16
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2015 » Грудень » 8 » 08 грудня 2015 року на базі ЦДЮТ був проведений семінар-практикум для вчителів образотворчого мистецтва з теми
14:19
08 грудня 2015 року на базі ЦДЮТ був проведений семінар-практикум для вчителів образотворчого мистецтва з теми

     08 грудня 2015 року на базі ЦДЮТ був проведений семінар-практикум для вчителів образотворчого мистецтва з теми «Розвиток творчих здібностей вчителів та учнів на уроках образотворчого мистецтва через застосування нетрадиційних форм роботи»

     Мета : підвищення фахової майстерності вчителів образотворчого мистецтва через застосування нетрадиційних форм роботи.

     Завдання: сприяти розвитку творчого мислення школярів, розвитку художніх здібностей, сприйняття навколишнього середовища, естетичного смаку, розвитку творчих здібностей засобами образотворчого мистецтва; підвищити всебічний розвиток педагогів, формувати в них зацікавленість до сучасних наукових ідей, проваджувати інноваційні технології в педагогічну працю; відпрацювати практичні навички роботи  з використання техніки мотання; розвивати ініціативність, вдумливе ставлення вчителів до надання учням практичних навичок.

     Семінар передбачив науково-методичний модуль, під час якого за круглим столом  були обговорені освітні підходи до формування творчої, мислячої особистості школяра на уроках  образотворчого мистецтва (доповідала Г. Лапчинська  методист з образотворчого мистецтва). Під час роботи науково-методичного модуля вчитель образотворчого мистецтва  Семаківської ЗОШ І-ІІІ ст.  Леся Низ поділилась досвідом роботи  з даного питання, нею представлена презентація « Розвиток творчих здібностей учнів на уроках образотворчого мистецтва через застосування ігрових форм роботи».

     Для кращого усвідомлення  даної проблеми та напрацювання практичних навичок вчителів на уроках образотворчого мистецтва Леся Низ провела  практичне навчання для учасників семінару « Виготовлення ляльки- мотанки на уроках образотворчого мистецтва».

     Набуті вміння і навички в ході практичної роботи  зможуть використовувати педагоги під час викладання навчальної програми.

     Семінар завершився напрацюванням методичних рекомендацій з даного питання . Методист Галина Лапчинська провела індивідуальні консультації за запитом педагогів. 

                                                                                                      

Категорія: Художньо-естетичний цикл | Переглядів: 472 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz