Понеділок, 06.05.2024, 02:16
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Лютий » 17 » 16 лютого 2017 року на базі Торговицького НВК І-ІІІ ст. відбулася педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів
15:24
16 лютого 2017 року на базі Торговицького НВК І-ІІІ ст. відбулася педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів

     16 лютого 2017 року на базі Торговицького НВК І-ІІІ ст. відбулася педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів образотворчого мистецтва та викладачів курсів «Художня культура» і «Мистецтво», метою якої було підвищення рівня професійної компетентності педагогів. Учасники педпрактики поставили перед собою завдання розкрити проблему педагогічної практики, обмінятися досвідом роботи з означеної проблеми.

     Слухачі курсів відвідали відкрите заняття вчителя образотворчого мистецтва Оксани Федорівни Макулович «Відтворення настрою та створення виразних образів анімалістичного жанру в образотворчому мистецтві». Стали учасниками майстер-класу з створенняестампу по аплікації та виготовлення солом’яного журавля.Кожен мав змогу створити власні роботи за допомогою згаданих технологій.

Директор навчального закладу М.І.Новосельськаподілилася з присутніми досягненнями навчального закладу. На виховному заході «Україно, ти одна, як життя!», який підготували педагог-організатор О.І.Новосельська та класний керівник 5 класу О.Ф.Макулович разом із учнями, звучали поетичні рядки про Україну, лунали дзвінкі пісні. Діти за допомогою поетичного слова зуміли відобразити красу нашого краю, любов до української пісні.

Учні та педагоги школи, як справжні патріоти, ознайомили гостей із життєвим та творчим шляхом свого земляка Леся Мартовича. Учасники педпрактики відвідали музей письменника.

     З чудовим настроєм колеги обмінювалися секретами педагогічного мистецтва. Підсумовуючи роботу учасників педпрактики, методист лабораторії дисциплін естетичного циклу ОІППОВ.В.Демківта методист ЦТУМ С.В. Монастирецька побажали усім гарних педагогічних буднів, вдячних батьків і хороших учнів.

                                                             

                                                             

                                                             

Переглядів: 471 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz