Неділя, 05.05.2024, 22:22
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2014 » Лютий » 18 » 17 лютого 2013 р. у Городенківській Станції юних натуралістів відбулась нарада при заступнику начальника відділу освіти Василю Вишинському.
16:07
17 лютого 2013 р. у Городенківській Станції юних натуралістів відбулась нарада при заступнику начальника відділу освіти Василю Вишинському.
17 лютого 2013 р. у Городенківській Станції юних натуралістів відбулась нарада при заступнику начальника відділу освіти Василю Вишинському. Серед присутніх були директор СЮН Мирослава Лукинюк, методист Ганна Гафткович, завекологічним відділом Ірина Яцищук, культорганізатор Людмила Вонсуль та керівники гуртків.
У своєму слові директор закладу Мирослава Лукинюк зазначила, що позашкільна освіта та виховання покликані сприяти соціальній адаптації особистості у реальному житті і розглядається як найбільш демократичний  та гнучкий засіб залучення сім’ї  до співпраці у вихованні і розвитку дітей та підлітків.
Методист станції Ганна Гафткович розповіла про відповідність змісту методичної роботи основним завданням позашкільної освіти. Було наголошено, що районна Станція юних натуралістів є координаційно-методичним центром з природоохоронної, дослідницької, навчально-виховної роботи з вчителями шкіл району, вихователями дитячих садочків, завідуючими навчально-дослідними земельними ділянками (НДЗД).
Актуальною є масова робота як дієва виховна форма. Про це підготувала свою доповідь культорганізатор СЮН Людмила Вонсуль. Вона зазначила, що в своїй роботі керівники станції важливу роль відводять вихованню дітей на народних традиціях, вивченні народознавства.
Про масові заходи природоохоронного та екологічного спрямування розповіла заввідділом екології Ірина Яцищук. Вона зазначила, що навчально-виховна робота СЮН з еколого-натуралістичного напрямку спрямована на:  виховання розуміння сучасних екологічних проблем держави й світу, усвідомлення їх важливості, актуальності й універсальності та відродження кращих традицій українського народу у взаємовідносинах з довкіллям, виховання любові до рідної природи. З підсумковим словом, завданням та пропозиціями по роботі Станції юних натуралістів виступив заступник начальника відділу освіти В.Вишинський.
Категорія: Загальне | Переглядів: 545 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz