П`ятниця, 03.05.2024, 19:40
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2013 » Вересень » 24 » 20 вересня 2013 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2 проведено засідання керівників організаційних форм методичної роботи з вчител
08:41
20 вересня 2013 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2 проведено засідання керівників організаційних форм методичної роботи з вчител

                                                                 У наш час багато педагогічних проблем,

                                                                  а врятує нас лише пошук нових методів,

                                  прийомів, технологій.

                                                        Кожен день, кожен рік мають бути

                                                                  несхожими на попередні.                                                  

                                                                                                             О.А.Захаренко

          

          20 вересня 2013 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2  проведено засідання керівників організаційних форм методичної роботи з вчителями світової літератури, трудового та профільного навчання з проблеми:« Організаційне забезпечення та удосконалення форм методичної  роботи з педагогічними  працівниками у 2013/2014 навчальному році в умовах  реалізації  Державного  стандарту базової і повної  загальної  середньої освіти ».

         На засіданні розглядалися питання вдосконалення форм методичної роботи; опрацьовано Положення про творчу групу, районне методичне об’єднання, майстер-клас, постійно діючий семінар та сплановано тематику і графік засідань; визначено пріоритетні напрямки роботи кожного педагога щодо реалізації науково-методичної проблеми; проведено анкетування.

          Учасники  засідання ( Власійчук О.І, Вінтоняк Л.М., Онисько Г.П., Лапчинська Г.Б., Кушнірук В.О.) мали можливість в черговий раз переконатися, що проблему працездатності учнів на  уроці, формування в них предметних знань, вмінь та навичок учителі мають вирішувати, спираючись на свою фахову майстерність, компетентність та методичний досвід.

          М.Пащук, методист РМК відділу освіти підвела підсумки засідання. Звичайно, підвищенню професійної майстерності вчителя сприяють індивідуальні та колективні форми ро- боти. Різні за змістом, а частіше за метою і завданням діяльність методичної роботи завжди залишалася однаковою по суті, рівню, характеру і завжди орієнтована на професійні запити, потреби, інтереси педагогів. Вся науково-методична робота повинна бути спрямована на ра- ціональне поєднання колективної  мудрості та індивідуальної творчості, що дає змогу віднаходити індивідуальні шляхи до вершин  педагогічної майстерності, вмінні  радіти за успіхи іншого і святкувати те, що вирізняє кожного з-поміж інших,- самобутню творчу індивідуальність. 

          По завершенню засідання  вироблено методичні рекомендаціі та прийнято відповідні рішення.


 

 
Категорія: Трудове навчання | Переглядів: 535 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz