Субота, 04.05.2024, 14:31
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Березень » 22 » 22 березня 2016 року на базі Городенківськох ЗОШ І-ІІІ ст.№1 було проведено засідання семінару-практикуму вчителів зарубіжної літератури
12:17
22 березня 2016 року на базі Городенківськох ЗОШ І-ІІІ ст.№1 було проведено засідання семінару-практикуму вчителів зарубіжної літератури

     22 березня 2016 року на базі Городенківськох ЗОШ І-ІІІ ст.№1 було проведено засідання семінару-практикуму вчителів зарубіжної літератури з теми «Використання інноваційних технологій на сучасному уроці зарубіжної літератури як умови покращення навчання учнів»

     Мета: удосконалення фахової майстерності вчителів зарубіжної літератури з даного питання; пошук шляхів модернізації навчально-виховного процесу за рахунок впровадження прогресивних інноваційних методик і технологій навчання.

     Семінар-практикум передбачив науково-методичний та практичний модуль.

     О.В.Заячківська, керівник семінару-практикуму ознайомила учасників з програмою.

     На науково-практичному модулі була заслухана експрес-інформація Г.Лапчинської, методиста РМК «Інтерактивні технології та методи навчання». Вчитель Городенківської гімназії С.Павчак виступила з доповіддю на тему «Сучасний урок – спільна творчість учителя й учня».

     Свій досвід роботи презентувала вчитель Глушківського НВК Шлемко І.В. «Використання елементів інтерактивних технологій на уроках зарубіжної літератури та в позаурочний час».

     Практичний модуль дав можливість учасникам семінару поринути у світ безцінних скарбів зарубіжної літератури – вчитель І.Шлемко провела майстер-клас «Балада у світовій літературі», «Відображення японських уявлень про красу поезій Мацюо Басьо». Вразив оригінальний підхід учителя до висвітлення теми: вихованці Ірини Валеріївни спілкувалися з своїми вчителями мовами оригіналу (французькою та англійською).

    Вчитель Тишківського НВК О.Заячківська поділилася своїм досвідом щодо оцінювання письмових робіт зарубіжної літератури.

    Учасники семінару-практикуму висловили свої враження від побаченого і почутого; обмінялися цікавими ідеями щодо уроків літератури із власного досвіду.

     Семінар-практикум завершився «колом підтримки» та напрацювання методичних рекомендацій з даного питання. Методист Галина Лапчинська провела індивідуальні консультування за запитом педагогів.

                                                                       

Категорія: Світова література | Переглядів: 501 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz