Неділя, 05.05.2024, 03:32
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Лютий » 26 » 26 лютого 2016 року на базі Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний форум лідерів учнівського самоврядування
15:58
26 лютого 2016 року на базі Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний форум лідерів учнівського самоврядування

     Відповідно до плану роботи відділу освіти на 2016 рік та з метою підтримки, розвитку інтелектуального і творчого потенціалу учнівської молоді Городенківщини, створення умов для реалізації її здібностей, посилення координації діяльності шкільних формувань учнівського самоврядування 26 лютого 2016 року на базі Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся форум лідерів учнівського самоврядування району.

   Зустріч розпочалася теплим привітанням гостей учнями школи, де лунали пісні та побажання учасникам форуму. Також члени учнівського самоврядування коротко ознайомили всіх із складом учнівського парламенту, планом роботи, досягненнями навчального закладу.

    Після цікавої екскурсії навчальним закладом відбувся круглий стіл шкільного парламенту «Ми майбутнє твоє, Україно!» за участю Ілони Котелко, президента шкільного парламенту, та міністрів парламенту.

    Г.Баюра, вчитель англійської мови Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст., провела ток-шоу «У мене є ідея!». Лідери мали можливість висловити свої думки, поділитися ідеями щодо проголошення 2016 року роком англійської мови в Україні.

     І.Дем’янів, головний спеціаліст відділу освіти, та методисти РМК   С.Монастирецька і С.Білоокий разом із координаторами розглянули питання організації виховної роботи у ІІ семестрі.

     Лідери та учні школи залюбки взяли участь у спортивних змаганнях серед лідерів району, присвячених річниці Революції Гідності. Розпочав змагання С.Білоокий побажанням успіхів і перемог. Організували і провели спортивну зустріч А.Білецький та М.Барабаш, вчителі фізичної культури даного навчального закладу.

     На завершення лідери Городенківщини мали дружню розмову з начальником відділу освіти М.Заліщуком про планування та організацію подальшої спільної роботи. Мирослав Заліщук пообіцяв учням допомогти з організацією поїздки до Львова та сходження на Говерлу, присвячене 25-ій річниці незалежності України.

                                                                     

                                                                                                

                                                                      

                                                                      

Лідери роз’їхались по домівках, з нетерпінням чекаючи запланованих екскурсій.

Категорія: Художньо-естетичний цикл | Переглядів: 506 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz