Неділя, 05.05.2024, 18:04
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2015 » Листопад » 27 » 27 листопада 2015 року на базі Рашківського НВК відбувся постійно діючий семінар для вихователів район
14:43
27 листопада 2015 року на базі Рашківського НВК відбувся постійно діючий семінар для вихователів район

         27 листопада 2015 року на базі Рашківського НВК відбувся постійно діючий семінар для вихователів району за темою « Навчання зв’язного мовлення дошкільників в світлі сучасних технологій» . Завдання розвитку зв'язного мовлення посідають центральне місце в загальній системі роботи з розвитку мовлення в дошкільному освіт­ньому закладі. Навчання зв'язному мовленню одночасно є і метою, і засобом практичного опанування мовою. Воно має надзвичайне зна­чення для розвитку інтелекту та самосвідомості дитини, позитивно впливає на формування її важливих особистісних якостей таких, як комунікабельність, доброзичливість, ініціативність, креативність, компетентність. За допомогою добре розвиненого зв'язного мовлення дитина навчається чітко та ясно мислити, легко встановлює контакт із оточуючими, ініціює власні ідеї, бере участь у різних видах дитячої творчості.

        Відкрила семінар методист РМК Попович Н.Р. ознайомивши присутніх з програмою . Директор Рашківського НВК Михайлюк В.М. привітав  учасників семніру, розповівши про створення навчально-виховного комплексу , про переваги та недоліки  НВК .

        Учасники семінару переглянули інтегроване та комбіноване заняття з розвитку мовлення в старшій та молодшій групах , проведених вихователями Мадригою С.П та Мадригою Н.І.

        Презентацію «Реалізація змісту освітньої лінії «Мовлення дитини» згідно Базового Компоненту продемонструвала методист РМК Попович Н.Р.

        Цікаво та змістовно провела  практичні заняття з педагогами з теми « Використання інтерактивних методів роботи з дошкільниками на заняттях з розвитку мовлення» вихователь вищої категорії Городенківського ДНЗ «Зірочка» Боклащук Н.Д.

        При підведенні   підсумків  роботи засідання постійно діючого семінару вихователів було вироблено методичні рекомендації.

                                                               

                                                               

        

       

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 502 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz