Неділя, 05.05.2024, 22:09
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2014 » Лютий » 28 » 27 лютого 2014 року на базі ЦДЮТ відбулося засідання творчої групи вчителів трудового навчання
11:19
27 лютого 2014 року на базі ЦДЮТ відбулося засідання творчої групи вчителів трудового навчання
Своєчасно знайти, виховати й розвинути задатки і здібності 
у своїх  вихованців, своєчасно  розпізнати  в  кожному  
його покликання – це завдання стає тепер найголовнішим у    
системі навчально-виховного процесу.                                                                             
В. Сухомлинський                                  

27 лютого 2014 року на базі ЦДЮТ відбулося засідання творчої групи вчителів трудового навчання з проблеми «Особливості роботи з обдарованими дітьми на уроках та в позаурочний час як фактор підвищення авторитету трудового навчання».         
На засіданні розглядалися питання:
-  Обмін  досвідом."Творча  майстерня вчителя трудового навчання” - ознайомлення з доробками  учасника  обласного  конкурсу «Учитель  року – 2014» (Кушнірук В.О.- Сороківська ЗОШ І-ІІІ ст.).
-  Довідка.  Про  результати  проведення І та ІІ етапу  Всеукраїнської  учнівської  олімпіади  з трудового навчання (технологій) у 2013/2014 н.р. (Пащук  М.Л.- методист РМК).
-  З  досвіду  роботи. Особливості  роботи  з  обдарованими  дітьми  як  фактор  підвищення авторитету  трудового  навчання  (Лапчинська Г.Б.- ГороденківськаЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Дідович Т.В.- Чортовецька  ЗОШ І-ІІІ ст.).
-  Презентація  досвіду  роботи. Шляхи  підвищення  ефективності  сучасного  уроку  трудового  навчання  в  системі  компетентнісно  орієнтованої  освіти.(Ковцун О.М.- Семенівська ЗОШ І-ІІ ст.).           
Після науково-методичного модуля проведено практичне заняття. Учителі плідно попрацювали над розробкою  конспектів уроків для 5,6 класів по вибраних варіативних модулях. Результатом роботи стане методичний посібник,  до якого  увійдуть кращі розробки уроків з використанням інноваційних форм та методів навчання.            
Пащук  М.Л. велику увагу приділила дотримання  наказу МОН України від 10.05.2011 № 423 «Про затвердження єдиних зразків обов’язкової ділової документації  у  ЗНЗ  усіх типів і форм власності». А саме: додаток 2. Вказівки до ведення класного журналу у 5-11класах. Також провела анкетування «Визначення ставлення вчителів до системи роботи з обдарованими дітьми, яка існує в школі».            
Підсумком  засідання творчої групи стало вироблення методичних рекомендацій для навчання та розвитку обдарованих школярів на уроках трудового навчання. Вчителі визначили свої завдання на найближчий час.          
На завершення Марія Любомирівна висловила щиру подяку всім учасникам засідання за цікаву і плідну працю, за те, що ідуть в ногу з часом і докладають всіх зусиль, щоб побачити щасливе майбутнє своїх вихованців.Вміння знаходити обдарованих та здібних дітей - талант,вміння їх вирощувати – мистецтво. Але найважливішим є любов до дитини.

  

  

  
Категорія: Трудове навчання | Переглядів: 628 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz