Неділя, 28.04.2024, 11:27
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Жовтень » 28 » 28 жовтня на базі Городенківськоі гімназії ім. А. Крушельницького відбувся семінар-практикум для молодих педагогів з біології
15:11
28 жовтня на базі Городенківськоі гімназії ім. А. Крушельницького відбувся семінар-практикум для молодих педагогів з біології

28 жовтня  на базі Городенківськоі гімназії ім. А. Крушельницького  відбувся семінар-практикум для молодих  педагогів  з біології на тему: «Робота з обдарованими дітьми – запорука формування майбутньої еліти нації».

Метою даного засідання було підвищення рівня професійної компетентності вчителів біології з організації роботи з обдарованими дітьми.

Методист РМК, О.М. Горда ознайомила учасників семінар-практикуму із програмою та закцентувала увагу на особливості роботи з обдарованими дітьми.  Керівник Городенківської гімназії, М.М. Олексин ознайомив педагогів з навчальним закладом та організацією навчально-виховного процесу в ньому. Зокрема, зупинився на досягненнях учнів  та педагогів загальноосвітнього навчального закладу. 

Заступник директора з науково-методичної роботи Л.П. Костів виступила з питання “Обдарована дитина: індивідуально-психологічні особливості та проблеми навчання”. Нею була представлена презентація «На шляху до Олімпу».

Вчитель-методист, П.В. Бундзяк на високому методичному рівні з використанням сучасних інтерактивних технологій провів урок біології у 6(10) класі на тему: “Біополімери. Нуклеїнові кислоти”. Учні показали високий рівень знань, активність, вміння працювати з додатковою літературою, доповнювати іншого, готувати короткі повідомлення.

Характерно є те, що Петро Васильович своєчасно виявляє обдарованих дітей, залучає їх до діяльності у гуртку обласного відділення МАН. Його вихованці є призерами і переможцями ІІІ і ІV етапів Всеукраїнської олімпіади з екології та біології, ІІ і ІІІ етапів конкурсу-захисту робіт учнів-членів МАН.

П.В. Бундзяк, керівник фіалу обласного відділення Малої академії наук України представив одне із засідання МАН. Також була проведена презентація дослідницьких робіт учнів-членів гуртка.

Завершилось засідання підведенням підсумків роботи та прийняттям методичних рекомендацій.

                                                                                 

                                                                                 

Категорія: Біологія, екологія | Переглядів: 542 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz