Понеділок, 29.04.2024, 03:22
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2012 » Грудень » 3 » 29 листопада 2012 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 проведено засідання творчої групи вчителів української мови і літератури
13:32
29 листопада 2012 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 проведено засідання творчої групи вчителів української мови і літератури
                29 листопада 2012 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 проведено засідання творчої групи вчителів української мови і літератури за темою: «Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес – шлях до формування творчої особистості вчителя і учня». Методист РМК Блащук Світлана Михайлівна ознайомила з планом роботи творчої групи вчителів української мови і літератури.
                 Директор школи Сливчук Віктор Федорович радо зустрів учасників творчої групи і провів презентацію «Школа, де кожна дитина успішна».
                  Вчителі-словесники Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.. №2 поділились досвідом своєї роботи з колегами щодо впровадження ІКТ та провели відкриті уроки з української мови та літератури: у 6 класі «Іменник як частина мови: загальне значення, морфологічні ознаки, синтаксична роль» (вчитель Скляр М.П.), у 7 класі «Повторення на узагальнення вивченого про дієслово» (вчитель Цебрій М.П.), у 10 класі «Психологічна новела «Intermezzo» з жанровими ознаками поезії у прозі» (вчитель Бондзяк Л.Д.).
               Цікаво, змістовно проведено виховний захід «Не для слави, а для людей» вчителями української мови і літератури Бондзяк Л.Д. і Боюк Л.В.
                   У ході роботи виступила методист РМК Блащук С.М., яка зацікавила вчителів української мови та літератури щодо застосування ІКТ на уроках рідної мови і літератури та провела експрес-інформацію «Моделювання сучасного уроку».
                 Досвідом роботи на тему «Створення моделі особистості вчителя» поділилась вчитель української мови і літератури Городенківської гімназії Ольга Мирославівна Михайлюк.
                    Цікаво провела звіт «Курсова підготовка – результат підвищення фахового рівня педагога» вчитель української мови та літератури Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІ ст. С.С. Чижевська.
              Як підсумок засідання творчої групи вчителів української мови і літератури методист РМК Блащук С.М. провела дискусію «У творчій лабораторії вчителя і учня». Девізом дискусії були слова відомого українського педагога Василя Сухомлинського «Учитель готується до найкращого уроку все життя».

  

  
Переглядів: 654 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz