Субота, 04.05.2024, 09:40
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2012 » Листопад » 30 » 29 листопада 2012 року на базі Незвиської загальноосвітньої школи відбувся семінар учителів трудового навчання
12:01
29 листопада 2012 року на базі Незвиської загальноосвітньої школи відбувся семінар учителів трудового навчання
        29  листопада  2012 року  на  базі Незвиської загальноосвітньої  школи  відбувся теоретично- практичний семінар учителів трудового навчання «Особливості  роботи з обдарованими дітьми на уроках трудового навчання та в позаурочний час». Учасників семінару гостинно зустрічали дирекція та учні школи. Учитель  трудового  навчання  Гнатишин  В.М. провів  відкритий  урок  у  6 класі« Технологія виготовлення виробу з тонколистового металу».       Цікаво і змістовно було проведено майстер-клас для вчителів обслуговуючої праці«Технологія виготовлення  ляльки-мотанки», який  провела  Бундзяк Г.В.(вч. Глушківського НВК). Вона ознайомила учасників майстер-класу з історією  народної  ляльки, зконструкціями та технологіями її виготовлення,продемонструвала презентацію.        
     Вчителі Ковцун О.М., Шкраб’юк С.І. поділилися враженнями від почутого і побаченого під час проходження курсової підготовки при ІФОІППО.        Учасники семінару відвідали виставку «Таланти твої, дитино».       
 З презентацією «Робота з обдарованими дітьми на уроках трудового навчання»виступив учитель Сороківської  ЗОШ І-ІІІст. Кушнірук  В.О. та  досвід  роботи презентувала вчитель Городенківської  ЗОШ І-ІІІст. №2 Лапчинська Г.Б.    
   У роботі семінару взяла участь головний спеціаліст відділу освіти С.Кобилянська,яка ознайомила з документацією по охороні праці, дотримання правил безпеки праці на уроках трудового навчання.
       Методист РМК  відділу  освіти  Пащук М.Л. проінформувала  колег про результати  проведення  ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та особливості роботи з обдарованими дітьми,як фактор підвищення авторитету трудового навчання як компонента загальної середньої освіти.
       Як результат, учителями трудового навчання були вироблені методичні рекомендації щодо активізації роботи з обдарованими дітьми.
        Щирі  слова  подяки  організаторам  семінару! Наснаги, творчих  пошуків  усім педагогам!   

  


Переглядів: 682 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz