Неділя, 05.05.2024, 15:34
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Березень » 4 » 3 березня 2017 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулося засідання шкільного англійського клубу "YES"
11:07
3 березня 2017 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулося засідання шкільного англійського клубу "YES"

     Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі. Загалом людина, яка володіє мовами, – різнобічно розвинута особистість, володіє здібностями до вивчення нового, вільніша та більш впевнена у спілкуванні з людьми. Стара приказка говорить: «Скільки мов ти знаєш, стільки раз ти людина».Англійська мова – це офіційна мова міжнародного бізнесу та торгівлі, Інтернету і техніки, науки і мистецтв. 80% ділового мовного простору займає саме вона. Нині її навчають у дитячих садках, школах, вузах, не кажучи вже про численні курси та тренінги.

     3 березня 2017 року на базі Городенківськ ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулося засідання шкільного англійського клубу "YES" на тему "Дороги,які ми вибираємо". Координатор клубу Боднарчук І.Е.,учитель англійської мови.
Мета засідання: поглиблення знань учнів 8-11 класів з англійської мови, розширення їх кругозору, знань про професії, активізація пошукової роботи, а також роботи з додатковими джерелами інформації.
     Організаторами заходу були учні 10 класу Шевага Яна і Томин Анастасія,які разом з учнями інших класів склали план проведення засідання , використали мультимедійні презентації, роздатковий матеріал, візуальні таблиці. Застосування цих матеріалів було доцільне та допомагало учням більш глибоко розкрити мету заходу. У легкій, невимушеній формі учні розповідали про професії. . Іванишин Діана розказала про професію вчителя,позитивні і негативні її сторони.Витичак Віктор і Томин Анастасія представляли професію бізнесмена.Вони наголосили,що гарне життя,багатство і статус в суспільстві-це робота не одного дня. Атаманюк Наталія талановито зіграла роль піліцейського.Натреновані нею прийоми самозахисту вразили всіх. Іванишин Віталій зробив екскурс у світ спорту.Провів фізкультхвилинку. Про здорове харчування розповіли фермери Радецький Василь та Савейко Анжела. Архітектори Косминко Андріана і Сенів Міша представили власний проект будинку-мрії. Інтерв’ю уцих талановитих людей взяв журналіст Ружицький Юрій. »Життя-театр,тож будьмо гарними акторами!»,-про це розповіла Савейко Христина. Провела вікторину з учасниками заходу на знання сучасної кінематографії. Богдан Княгницький розповів про важливість і складність професії лікаря. Пояснив,що щоб бути вправним лікарем,треба вміти відпочивати. Продемонстрував всім своє хоббі-ритмічний танець з талановитою танцівницею Аліною Болух. Дівчина розповіла про свою професію,яка потребує постійних тренувань,недоспаних ночей. Наталія Гураль розповіла про професію фотографа,цікаві історії фотографії. На згадку про проведений захід зробила спільну фотографію її учасників. Засідання пройшло "на одному подиху", у постійному англомовному діалозі з учнями.Запрошені були приємно вражені багатим словниковим запасом учнів,їх ерудицією,широким кругозором, міцними знаннями з англійської мови.

Цілі, які були поставлені організаторами, повністю досягнуті. Захід проведено на високому науково-методичному рівні.

                                                  

                                                  

Категорія: Іноземні мови | Переглядів: 518 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz