Неділя, 05.05.2024, 18:14
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Травень » 5 » 3 травня 2019 р. на базі Городенківської центральної районної бібліотеки ім. Леся Мартовича відбувся тренінг для учителів англійської мови
13:56
3 травня 2019 р. на базі Городенківської центральної районної бібліотеки ім. Леся Мартовича відбувся тренінг для учителів англійської мови

  Зважаючи на концептуальні засади Нової української школи, більшість учителів добре усвідомлюють нагальну потребу у підвищенні свого фахового рівня, здобутті нових знань, розширенні свого кругозору.

  3 травня 2019 р. на базі Городенківської центральної районної бібліотеки ім. Леся Мартовича відбувся тренінг для учителів англійської мови навчальних закладів району за участю волонтерів Корпусу Миру.

  Мета заходу: підвищити рівень володіння мовою на уроках та позакласних заходах; поширювати навички використання сучасних освітніх технологій та методик, розробляти на поновлювати навчальні матеріали; створювати додаткові можливості вивчення англійської мови, допомагати учителям розширювати асортимент навчальних засобів для роботи в класі .

  Ініціаторами зустрічі були головний спеціаліст відділу молоді і спорту РДА Тетяна Гамула та відома у Городенківському районі волонтерка Корпусу Миру Дара Грей.

  Тетяна Гамула представила присутнім волонтерів Емелі, Маріцу, Корделію, Ембер , які ознайомили учасників тренінгу з планом роботи заходу.

  Волонтери презентували присутнім різноманітні форми проведення таких видів діяльності з учнями на уроках англійської мови як аудіювання, читання, письмо,говоріння. Учителі працювали в групах,парах,командах, виконуючи завдання щодо організації роботи учителя та учнів на уроці. Вдало використано мультимедійні засоби навчання. Учасники тренінгу ознайомились з такою формою навчання, як workshop – захід, на якому учасники отримують знання самостійно. Тут немає слухачів чи спостерігачів, всі учасники залученні до активної взаємодії в групах, що дає змогу ділитися власним досвідом та професійними навичками.Основним завданням для вчителів було створення плану власного воркшопу, тему якого група обирала самостійно. Після завершення командної роботи, кожна група презентувала свій проект. Волонтери відзначили креативність та творчий підхід наших учителів, адже всі з великим задоволенням брали участь у тренінгу.

  День був сповнений позитивними емоціями, новими друзями, новими знаннями та враженнями від спілкування з молодими, цікавими та сповненими ентузіазму американцями .

 Зустріч була не даремною, адже учителі вже збагатилися знаннями щодо використання на своїх уроках методів та прийомів воркшопу, що сприятиме підвищенню якості викладання англійської мови та набуттю школярами Нової української школи ключових компетентностей.

                                                                  

                                              

                                                                  

Переглядів: 352 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz