П`ятниця, 03.05.2024, 21:00
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Квітень » 7 » 7 квітня на базі Городенківської ЗОШ 1-ІІІст. №1 відбулося засідання англійського клубу "YES" на тему "Education in different countries of t
14:16
7 квітня на базі Городенківської ЗОШ 1-ІІІст. №1 відбулося засідання англійського клубу "YES" на тему "Education in different countries of t

            Відповідно до Плану заходів щодо популяризації вивчення англійської мови на 2016 рік , затверджених наказом відділу освіти Городенківської районної державної адміністрації від 08.02.2016р. №32/01-4 «Про затвердження плану заходів щодо популяризації вивчення англійської мови на 2016 рік» 7 квітня на базі Городенківської ЗОШ 1-ІІІст. №1 відбулося засідання англійського клубу "YES" на тему "Education in different countries of the world. Освіта в різних країнах світу".

Мета заходу: поглиблення знань учнів 9-11 класів, розширення їх кругозору, активізація пошукової роботи, а також роботи з додатковими джерелами інформації.

На засідання клубу запрошено учителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів району зі стажем до 2 років.
        Для проведення засідання Діана Іванишин та Христина Микитюк, організатори заходу,учні даної школи, використали мультимедійні презентації, роздатковий матеріал, візуальні таблиці. Використання цих матеріалів було доцільне та допомагало учням більш глибоко та повно виконати завдання, поставлені перед ними .
       Захід проходив "на одному подиху", у постійному англомовному діалозі з учнями. Використані метод бесіди, який спрямовував школярів на проведення аналізу, порівнянь, а також вправи, які застосовувалися для вдосконалення знань, умінь і навичок учнів.
       Незважаючи на те, що "Education in different countries of the world. Освіта в різних країнах світу" - це досить таки складна тема, учні змогли яскраво й надзвичайно цікаво розповісти про звичаї та традиції навчання в різних країнах світу. Учасники засідання підготували матеріали про шкільну освіту в Фінляндії (Яна Шевага), розповідали про топ-10 найпрестижніших університетів (Степан та Михайло Гуменяки), про Лігу плюща (Леля Вережак, Богдан Княгницький, Анастасія Томин, Віктор Ткачук, Мар'яна Яшан, Іван Гордієвич та Андріана Косменко). Також згадали про найдавніші навчальні заклади,зокрема, Василь Радецький відкривав для нас історію Наланди, Роман Чорний захопив своїми знаннями про Києво-Могилянську академію, а Яна Михайлюк зуміла знайти цікавинки про Оксфордський та Кембріджський університети.
     Не обійшлося й без розваг. Щоб трохи розслабитися й відійти від серйозної теми , учасники показали маленьку сценку-усмішку про відношення між учнями й вчителями.
Дуже цікавим був і завершальний етап заходу. Учні заспівали гімн студентів "Gaudeamus", який був виконаний під супровід гітари.
В легкій, невимушеній формі  пройшло засідання англійського клубу.

Цілі, які були поставлені організаторами, повністю досягнуті. Захід проведено на високому рівні. Керівник англомовного клубу даної школи Боднарчук І.Е. і методист РМК Бережанська О.Р., подякували учасникам за плідну і кропітку працю у підготовці заходу.

                                                                             

Категорія: Іноземні мови | Переглядів: 585 | Додав: melenko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz