Субота, 04.05.2024, 21:50
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Березень » 1 » Бібліотекарями Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 проведено засідання літературно-мистецької вітальні
08:21
Бібліотекарями Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 проведено засідання літературно-мистецької вітальні

Тепер, як ніколи, потрібні нові підходи і нові шляхи до виховання патріотизму як почуття і як базової якості особистості. Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання є формування ціннісного і шанобливого ставлення особистості до українського народу та  його культури, утвердження гуманістичної моральності як базової основи громадянського суспільства.

Важливо, щоб кожна шкільна бібліотека стала осередком становлення громадянина-патріота України. Виконуючи виховну функцію, шкільна бібліотека застосовує різноманітні форми та методи патріотичного виховання, які сприяють формуванню патріотичних почуттів та громадянської самосвідомості учнів шляхом залучення їх до читання, виховання любові до книги, рідної мови, культури держави.

           1 березня 2016 року бібліотекарями Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2  Вережак І.Г. і Бондзяк Л.Д.було проведено засідання літературно-мистецької вітальні, на яке запрошено поетесу, автора пісень та оригінальних вишивок, педагога за покликанням МирославуМиколаївну Гродзінську.

 Метою даного заходу було ознайомлення із життям і творчістю Мирослави Гродзінської,творчої особистості,патріота свого краю.

Учні 8-х класів щиро, проникливо читали поетичні твори  з її збірки «Надія  на добро». Учасники зустрічі із захопленням слухали розповіді поетеси  про дитячі та юнацькі роки, життєвий та творчий шлях, протягом якого прищеплювала любов до музики і всього прекрасного маленьким вихованцям, працюючи музичним керівником у дошкільних закладах міста.

Мирослава  Гродзінська поділилася планами на майбутнє та подарувала бібліотеці збірку нових поезій. Всіх зачарувало виконання Мирославою Миколаївною авторських пісень про рідне село Вікно та Городенку.

Захід пройшов на одному диханні.Ніхто не хотів іти додому.

Присутні мали можливість оглянути виставку вишивки майстрині. 

Ми сподіваємось на майбутні зустрічі із Мирославою Миколаївною, цікавою і творчою людиною на наступному засіданні літературно-мистецької вітальні.

Такі зустрічі виховують любов до поезії, рідної мови,традицій рідного краю,естетичні смаки ,формують патріотичні почуття.

  

 

Категорія: Загальне | Переглядів: 446 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz