Субота, 04.05.2024, 13:30
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Травень » 22 » Cемінар-практикум для директорів закладів дошкільної освіти
11:13
Cемінар-практикум для директорів закладів дошкільної освіти

   Запитання “Чи потрібно і навіщо дошкільнику економічне виховання?” набуває нині особливої актуальності і вимагає серйозної педагогічної корекції. Дошкільна освіта є першою ланкою в системі безперервної економічної освіти. Чим раніше ми розпочинаємо економічне виховання та економічну освіту дітей, тим раціональнішими та розумнішими будуть їхні дії та вчинки.

   Вирішальна роль у формуванні елементарних економічних знань належить педагогу. Від його моральних якостей, професійної підготовки залежить якою сформується особистість майбутнього громадянина. Тому педагогові слід бути у постійному пошуку нових технологій.

   З метою поглиблення знань педагогів щодо використання сучасних методів економічного навчання та виховання дітей, формування економічної компетентності дошкільників 22 травня 2018 року в Городницькому ЗДО «Джерельце» проведено семінар-практикум для директорів закладів дошкільної освіти з проблеми «Інноваційні підходи щодо впровадження економічного виховання дошкільників в практику роботи закладів дошкільної освіти».

   До учасників семінару з вітальним словом звернулися сільський голова Дмитро Коломийчук, священик місцевої церкви отець Ігор та заступник директора школи Галина Тарновська.

   В ході семінару учасники взяли участь у засіданні круглого столу «Соціальна та фінансова освіта дошкільників як складова людської культури», переглянули презентацію «Формування навичок економічного мислення у дітей дошкільного віку» та взяли активну участь у брейн-рингу майстерно проведеного директором даного закладу Мар’яною Мельник . Проводився і мозковий штурм: «Які форми роботи доцільні в економічній освіті дошкільників? », учасники семінару ділилися ідеями щодо економічних ігор для дошкільників, створення розвивального середовища груп і ін .

   На завершення семінару-практикуму методист РМЦ Наталія Попович надала методичні рекомендації з формування економічної компетентності дітей дошкільного віку.

                                 

                                 

                                 

                                 

Переглядів: 501 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz