Субота, 04.05.2024, 21:02
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Травень » 3 » Cемінар-практикум "Знаємо та реалізуємо свої права"
09:08
Cемінар-практикум "Знаємо та реалізуємо свої права"

   03 травня 2018 року на базі ЦТУМ психологічною службою району (Крох Зоряна) спільно з відділом у справах молоді та спорту (Гамула Тетяна) проведено семінар-практикум"Знаємо та реалізуємо свої права" Мета семінару: сприяння формуванню правового світогляду,навичок правомірної поведінки,уміння діяти в різноманітних життєвих ситуаціях у відповідності до норм права; стимулювання соціальної,економічної та ініціативної активності. Під час роботи семінару практичні психологи та соціальні педагоги мали можливість ознайомитись із грою «Країна Гідності». Проведення гри стало можливим завдяки організації «Партерство «Кожній дитині», які переклали та випустили цю гру в рамках проекту «Молодь для молоді». Фасилітаторами гри виступили Світлана Савчук, соціальний педагог Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІст. та Тетяна Гамула, головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту.
"Країна Гідності" – це карткова гра, у якій гравців як членів парламенту вигаданої однойменної країни просять прийняти рішення про соціальну політику щодо соціальних прав у рамках плану розвитку на найближчі п’ять років. Добираючи аргументи під час прийняття рішень, гравці більше дізнаються про соціальні права та їх зв’язки з соціальною політикою.
   Соціальні педагоги та практичні психологи взяти участь у плануванні стратегії вигаданої держави на 5 років. Кожен з них зміг оцінити свої навички у формуванні державної соціальної політики , взяти участь у обговоренні загальної стратегії розвитку та краще зрозуміти проблеми нашого суспільства в цілому і громади зокрема. Завершився семінар-практикум виробленням методичних рекомендацій та індивідуальним консультуванням.

                                       

                                                                  

Переглядів: 353 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz