Вівторок, 07.05.2024, 01:09
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Березень » 22 » Демократичні перетворення у закладах загальної середньої освіти: комунікація, партнерство, участь, відповідальність
22:22
Демократичні перетворення у закладах загальної середньої освіти: комунікація, партнерство, участь, відповідальність

   22.03.2018 року відділом освіти Городенківської районної державної адміністрації, районним методичним центром на базі Топорівської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено засідання постійно діючого семінару заступників керівників закладів загальної середньої освіти з навчально-виховної діяльності на тему: «Демократичні перетворенняу ЗЗСО: комунікація, партнерство, участь, відповідальність».

  Метою семінару-тренінгу було ознайомити учасників зі змінами в освітянській сфері в рамках реформи, пошуки нових підходів до управління школою та організації освітнього процесу в умовах впровадження Концепції Нової української школи, а також формування ключових компетентностей учнів НУШ, формування успішного керівника для роботи в нових умовах, обмін досвідом роботи з використання нових освітніх технологій в управлінні закладом освіти.

   Радо вітали учасників семінару учні та вчителі школи. Програму підготувала Мохорук Марія Михайлівна, застпник директора з виховної роботи.

   Директор РМЦ Мохорук Василь Іванович, ознайомив із програмою семінару.

Презентував діяльності Топорівської ЗОШ І-ІІІ ст. її директор Мохорук Степан Михайлович.

Мохорук Марія Іванівна, заступник директора з НВР, розказала про практичні кроки втілення освітянської реформи в діяльності Топорівської ЗОШ І – ІІІ ст.

  Наступні три години навчання-тренінг «Демократичні перетворення у ЗЗСО: комунікація, партнерство, участь, відповідальність» з учасниками семінару проводили Ольга Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти ОІППО, методист із питань організації НМР з керівниками та педагогічними кадрами закладів нового типу та Світлана Клімковська, завідувач відділу управління ЗЗСО лабораторії управління та організації освіти, методист з питань організації НМР з керівниками та педагогічними кадрами ЗЗСО усіх типів.

   Заключним позитивним акордом заходу була поетично-музична композиція Тарас Шевченко - Український Пророк і Месія, яку відмінно підготували та провели Попович Галина Юріївна, вчитель української мови і літератури та Попович Степан Михайлович, вчитель музичного мистецтва.

                           

                           

                           

                           

                           

                           

                           

                           

Переглядів: 525 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz