Неділя, 05.05.2024, 04:20
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2015 » Квітень » 23 » «Формування нового інформаційно-комунікативного середовища засобами ІКТ у процесі викладання української мови для реалізації нового Державно
22:46
«Формування нового інформаційно-комунікативного середовища засобами ІКТ у процесі викладання української мови для реалізації нового Державно

«Формування нового інформаційно-комунікативного середовища засобами ІКТ у процесі викладання української мови для реалізації нового Державного стандарту».

23 квітня 2015 року на базі ЦДЮТ відбулося засідання творчої групи вчителів української мови і літератури на тему «Формування нового інформаційно-комунікативного середовища засобами ІКТ у процесі викладання української мови для реалізації нового Державного стандарту».

Метою засідання було розкрити науково-методологічні та організаційно-методичні засади формування нового інформаційно-комунікативного середовища засобами ІКТ  у процесі викладання української мови для реалізації нового Держстандарту.

Методист РМК відділу освіти Городенківської РДА Блащук С.М. ознайомила вчителів-словесників з планом роботи.

Науково-методичний модуль розпочала вчитель української мови і літератури Торговицької  ЗОШ І-ІІІ ст. Скоротіжук О.Ф., яка запропонувала презентацію досвіду роботи  на тему «Застосування ІКТ на уроках української мови».

Загальні поради щодо проведення сучасного уроку з української мови презентувала методист РМК відділу освіти Блащук С.М.

Середа Л.В., вчитель української мови і літератури Вербівцівського НВК поділилась з колегами досвідом роботи на тему «Застосування сучасних педагогічних технологій на уроках української мови відповідно Державного стандарту базової повної загальної середньої освіти».

Цікавою була ділова гра «Я роблю так…», в якій взяли участь всі учасники засідання.

Домашнім завданням вчителів-словесників було укласти посібник тестових завдань для контрольних робіт з української мови за новою програмою             (7 клас).

Методист РМК Блащук С.М. підвела підсумок роботи засідання творчої групи і разом з учасниками  засідання прийняла методичні рекомендації.

 

Категорія: Українська мова | Переглядів: 544 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz