Понеділок, 06.05.2024, 13:46
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Березень » 23 » Гармонійний розвиток особистості дошкільника - головне завдання освітньої реформи
17:54
Гармонійний розвиток особистості дошкільника - головне завдання освітньої реформи

   Музика для дитини – світ радісних переживань. Щоб відкрити для неї двері в цей світ, необхідно розвивати творчі здібності. А наші діти – талановиті всі.

   В цьому можна було переконатись під час семінару – практикуму для музичних керівників закладів дошкільної освіти району, який відбувся 22 березня 2018 р. у Вільхівському НВК за темою: «Гармонійний розвиток особистості дитини- головне завдання освітньої реформи».

   Методист РМЦ відділу освіти Наталія Попович ознайомила учасників із програмою семінару - практикуму.

 Розпочався семінар презентацією директора Вільхівського НВК Приймак Л.І., про здобутки та досягнення навчально-виховного комплексу, наголосивши на неабияку допомогу закладу депутатом обласної ради І. В. Приймаком.

  Учасники семінару мали нагоду переглянути тематичне музичне заняття для дітей різновікового віку «Іду з дитинства до Тараса» у формі віртуальної подорожі. Даний захід підготували та провели музичний керівник Н. Іванчук та вихователі С. Гаврилишин, Г. Кошка. Весь захід проводився з використанням мультимедійних засобів навчання. Варто відзначити, що в дружньому, творчому колективі Вільхівського НВК спільна мета — щасливі, здорові, гармонійно розвинені діти.

  Діти змусили всіх поринути в атмосферу музичного мистецтва, бо музика – це «вітаміни» не тільки для дітей, а і для дорослих. Всіх присутніх вразила яскравість та різнобарв’я костюмів, виготовлених батьками дітей, вправність виконання дітьми музичних рухів під час таночків та масовість виконання. Адже тут кожна дитина змогла виявити свої здібності, відчути себе артистом.

  Майстер-клас провела з учасниками семінару музичний керівник Котиківського ЗДО «Барвінок» Л. Іванишин за темою «Весела подорож у світ дитинства».

  В ході семінару учасники ділились своїми враженнями, обмінювались досвідом і отримали методичні рекомендації для впровадження в практику роботи.

                           

                            

                                                                                   

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 479 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz