Неділя, 05.05.2024, 18:44
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Грудень » 7 » Інструктивно-методична нарада для працівників психологічної служби району
08:36
Інструктивно-методична нарада для працівників психологічної служби району

7.12. 2017 року на базі  ЦТУМ  проведено інструктивно-методичну нараду для працівників психологічної служби району за участю начальника відділу освіти

Івасюк С.С.,волонтера Корпусу Миру Дарою Грей, головного спеціаліста відділу молоді та спорту Тетяною Гамулою.

       Івасюк С.С. закцентувала увагу учасників наради на нюансах введення в дію нового Закону України «Про освіту», розповіла про процес створення Державної служби якості освіти, поділилась своїми міркуваннями щодо діяльності психологічної служби в період змін та подякувала  за  роботу.

        Зоряна Крох,методист з психологічної служби представила волонтера Корпусу Миру Дару Грей  та головного спеціаліста відділу молоді та спорту Тетяну Гамулу.

        Тетяна Гамула довела до відома, що Дара Грей працюватиме у відділі молоді та спорту і частину часу в Котиківській сільській раді спільно з І.Вережаком. Дара Грей запропонувала обмінятись досвідом з  питань: здорового способу життя, допомоги дітям з особливими потребами та сім’ям, які опинились в складних життєвих умовах та профорієнтації серед молодї.

        В процесі роботи було напрацьовано алгоритм співпраці між психологічною слубою району,відділом молоді та спорту і волонтером Корпусу Миру Дарою Грей.

                                     

        Цього ж дня в рамках тематичного тижня «Ми маємо право бути захищеними від насильства» організовано роботу семінару-практикуму для учасників школи молодого працівника психологічної служби з проблеми «Попередження насильства та жорстокої поведінки серед учнівської молоді».

        Під час роботи теоретичного блоку Зоряна Крох, методист з психологічної служби, наголосила на актуальності даної проблеми та ознайомила із видами насильства,його наслідками.

          Практичний модуль передбачав тренінгове заняття для педагогів «Попередження насильства та жорстокої поведінки серед учнівської молоді», яке провела Світлана Ковач, соціалий педагог Далешівської ЗОШ І-ІІІст. Зоряна Крох провела супервізію з соціальним педагогом Світланою Ковач.

       Завершив роботу семінар-практикум «колом підтримки» та виробленням методичних рекомендацій для працівників психологічної служби. Зоряна Крох провела індивідуальне консультування.

                    

 

Категорія: Психологія | Переглядів: 459 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz