Середа, 08.05.2024, 20:04
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2020 » Лютий » 3 » Інструктивно-методична нарада з вчителями, які відповідають за реєстрацію випускників на зовнішнє незалежне оцінювання
10:04
Інструктивно-методична нарада з вчителями, які відповідають за реєстрацію випускників на зовнішнє незалежне оцінювання

 31 січня 2019 року в Центрі творчості учнівської молоді відбулась інструктивно-методична нарада з вчителями закладів загальної середньої освіти, які відповідають за реєстрацію випускників на зовнішнє незалежне оцінювання та державну підсумкову атестацію у 2020 році.

 На нараді методист РМЦ, Горда Ольга ознайомили учасників з програмою та розглянули такі питання:

  1. Особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році.
  2. Процедура та порядок реєстрації осіб випускників закладів загальної середньої освіти для проходження ЗНО/ДПА у 2020 році.
  3. Терміни та спосіб реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.
  4. Формування реєстраційної картки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та відправлення комплекту документів до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти
  5. Забезпечення умов участі в зовнішньому незалежному оцінюванні осіб з особливими освітніми потребами.

 

 Методист РМЦ, Горда Ольга наголосила, що реєстрація на ЗНО розпочнеться 3 лютого і триватиме до 17 березня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти http://testportal.gov.ua.

 Кожен випускник загальноосвітнього навчального закладу для отримання документа про середню освіту (атестата) повинен здати три обов’язкові предмети:

1) українську мову і літературу– обов’язковий для всіх;

2) математику або історію України (на вибір учасника);

3) ще один предмет з переліку на вибір із 11 предметів (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

 У 2020 році випускники закладів загальної середньої освіти, які бажають, щоб результат зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови їм було зараховано як оцінку за державну підсумкову атестацію, і вивчають цю мову на стандартному або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного рівня. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного й профільного рівнів.

Необхідні для здійснення реєстрації документи та матеріали:

  • копія паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові).

У паспортах нового зразка (ID-картка) немає серії документа. Під час заповнення реєстраційної форми поле «серія» залишайте порожнім (у випадку реєстрації за свідоцтвом про народження заклад освіти подає обґрунтоване клопотання).

  • дві однакові фотокартки для документів розміром 3х4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку (фотокартки мають бути виготовлені на білому або кольоровому фотопапері);
  • реєстраційна картка, яку можна сформувати самостійно, скориставшись спеціальним сервісом «Зареєструватися», розміщеним на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти, або звернутися за допомогою до особи, відповідальної за реєстрацію в закладі освіти, де ви навчаєтеся.

У разі необхідності додається:

  • медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою первинної облікової документації № 086-3/о («Медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання», затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 29 серпня 2016 року № 1027/900);
  • копія свідоцтва про зміну імені, та/або свідоцтва про шлюб, та/або свідоцтва про розірвання шлюбу (для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних);
  • копія нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих для реєстрації (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою);
  • заява щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання з певного(их) предмета(ів) під час додаткової сесії, у якій має бути вказана причина, що унеможливлює участь в основній сесії, та оригінал документа, що підтверджує  причину.

На копіях документів випускник має написати «Згідно з оригіналом» (без лапок), поставити підпис, свої ініціали та прізвище, дату засвідчення копії.

 Керівники закладів освіти відправляють документи в Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти вул. Бандери, 1, м. Івано-Франківськ, 76018 до 17 березня 2020р.

 Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 24 червня 2020 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики та фізики буде оголошено до 12 червня, з української мови та літератури, іноземних мов та історії України — до 20 червня, з біології, географії, хімії — до 24 червня.

                        

 

Переглядів: 241 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz