Субота, 04.05.2024, 12:00
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Травень » 17 » Команда «Отамани» на ІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри « Сокіл» ( «Джура»)
13:36
Команда «Отамани» на ІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри « Сокіл» ( «Джура»)

  На виконання наказу департаменту освіти , науки та молодіжної політики « Про проведення І та ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри « Сокіл» ( «Джура» )» від 19.03.2018 р. № 187 на базі Спортивно-оздоровчого центру міжнародного співробітництва дітей та юнацтва Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді в с. Рибне Тисменицького району з14 по 16 травня проходив ІІ етап гри , яка є завершальним заходом запланованої виховної роботи на традиціях Українського козацтва та козацько-лицарської духовності . Участь у змаганнях взяли 22 команди .

  Другий рік поспіль наш район на цьому заході представляла команда «Отамани» Чортовецької ЗОШ І-ІІІ ст. в такому складі : Родчук Дмитро , Капітан Михайло , Водянчук Юрій , Калин Максим , Соловка Іванна , Калин Володимир , Тіщенко Іван та Савіцька Марина . До змагань команду готували вчителі Михайло та Наталія Шеваги .

  Змагання розпочалися з урочистого параду , що проходив в центрі м.Івано-Франківська . До програми гри увійшли наступні змагання , конкурси та вікторини : конкурс «Ватра» , конкурс «Візитка рою», гра «Відун» , , конкурс звітів « Добре діло» , змагання « Впоряд» , змагання зі стрільби .

  Судді добре оцінили виступ наших земляків у конкурсі «Ватра» , де було представлено свій край , його історію у пісенній та літературній творчості . Учні познайомили учасників гри із традиційним для Чортівця танком сербен .

  У підсумку гри команда Чортовецької ЗОШ увійшла у пятірку кращих команд , що є гарним результатом порівняно з минулорічним . Великі надії керівники команди покладали на змагання з перетягування канату та змагання на туристичній смузі , які мали б покращити результат виступу команди . Нажаль ці змагання були відмінені через погані погодні умови .

  Поїздка команди Чортовецькї ЗОШ на обласну гру « Сокіл» («Джура») стала можливою завдяки сприянню начальника відділу освіти Світлани Івасюк , фінансовій підтримці директора школи Василя Букатюка та депутата обласної ради Івана Приймака .

                                                  

Переглядів: 392 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz