Субота, 04.05.2024, 11:45
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Березень » 23 » Люди перестають мислити, коли перестають читати. Д. Дідро
14:40
Люди перестають мислити, коли перестають читати. Д. Дідро

  20 березня 2019 року на базі Городенківського центру творчості учнівської молоді відбувся районний семінар-практикум учителів зарубіжної літератури на тему “ Роль мультимедійних засобів навчання у формуванні ключових компетентностей учнів на уроках зарубіжної літератури ”.

Мета заходу: розкрити досвід використання мультимедійних засобів навчання , що формують ключові компетентності учнів, допомагає самостійно та критично мислити, впливає на стимулювання навчальної активності учнів на уроках, прищеплює учням уміння користуватися медіазасобами з метою поглиблення знань

  О.Бережанська, методист РМЦ ознайомила присутніх з презентацією “ Роль мультимедійних засобів навчання у формуванні ключових компетентностей учнів на уроках зарубіжної літератури ”.

  О.Заячківська, учитель Тишківського НВК І-ІІІст . надала консультацію з питання «Шляхи самовдосконалення педагога».

  В практичній частині заходу було проведено два майстер-класи. М.Волошин, учитель Топорівської ЗОШ І-ІІІ ст.представила присутнім матеріали з досвіду роботи «Використання медіазасобів у шкільному вивченні зарубіжної літератури».Присутні переглянули кілька буктрейлерів за творами зарубіжних письменників, різноманітні форми роботи з учнями.Учителька з учасниками семінару провела гру «Комірки». Н.Наливайко,учитель Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ст.запропонувала свій майстер-клас «Застосування інтерактивних форм і методів роботи на уроках зарубіжної літератури».Провела з учителями захід «Хмара слів.Угадай персонажа».

  Відбулась цікава бесіда про важливість використання мультимедійних засобів навчання на уроках зарубіжної літератури, які розширить коло спілкування дітей, прищеплюють учням уміння користуватися медіазасобами з метою поглиблення знань.

                                          

                                          

                                          

Категорія: Світова література | Переглядів: 297 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz