Понеділок, 06.05.2024, 20:28
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Березень » 29 » Майстер-клас для соціальних педагогів «Профорієнтаційна робота соціального педагога в навчальному закладі»
20:37
Майстер-клас для соціальних педагогів «Профорієнтаційна робота соціального педагога в навчальному закладі»

   29.03.2018 року проведено майстер-клас для соціальних педагогів «Профорієнтаційна робота соціального педагога в навчальному закладі».

 Мета: вдосконалення фахової майстерності соціальних педагогів з питань соціально-педагогічного супроводу професійного самовизначення учнів.

  Майстер-клас передбачав теоретичний та практичний модулі.

 Зоряна Крох, методист РМЦ, звернула особливу увагу на профконсультуванні в роботі соціального педагога. Світлана Савчук, соціальний педагог Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІст. обмінялась досвідом роботи з проблеми «Особливості профорієнтаційної роботи соціального педагога у навчальному закладі».

  На майстер-клас завітала Івасюк С.С., начальник відділу освіти, яка акцентувала увагу на тому, що профосвіта - це дуже актуальна, складна та багатогранна проблема. Сьогодні соціально-економічна ситуація розвивається все динамічніше.Кардинально змінився ринок праці. Інтенсивний розвиток економіки зумовив необхідність професійної мобільності та конкурентоспроможності працівників.З’явився новий вид бізнесу, орієнтований на пошук і вибір висококваліфікованих фахівців,з’явились нові професії. Тому є прохання допомогти учням освітніх закладів в професійному самовизначенні.

  Світлана Іванівна Савчук провела з соціальними педагогами тренінгове заняття « Я обираю професію». Учасники майстер-класу мали можливість розширити знання про особливості профорінтаційної роботи з учнями,ознайомитись із методами та формами роботи,що сприяють процесу професійного самовизначення учнів,напрацювали практичні навички,необхідні для вибору професії.

 Завершив роботу майстер-клас «колом підтримки» та виробленням методичних рекомендацій. Зоряна Крох провела індивідуальне консультування.

                         

                          

                         

 

Переглядів: 613 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz