П`ятниця, 03.05.2024, 22:20
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Квітень » 13 » Майстер-клас для вчителів трудового навчання з теми «Розвиток уяви естетичного сприйняття учнів на уроках трудового навчання».
13:59
Майстер-клас для вчителів трудового навчання з теми «Розвиток уяви естетичного сприйняття учнів на уроках трудового навчання».

13 квітня 2016 року на базі ЦДЮТ був проведений майстер-клас для вчителів трудового навчання з теми «Розвиток уяви естетичного сприйняття учнів на уроках трудового навчання».

Методист РМК Г.Лапчинська ознайомила учасників із програмою. Майстер-клас передбачив науково-методичний модуль, на якому Галина Лапчинська, методист з трудового навчання, закцентувала увагу на важливості уяви та естетичному сприйнятті на уроках трудового навчання, підкреслюючи, що дані уроки поєднують навчання й виховання: збагачують знаннями, уміннями і навичками, способами творчої діяльності, розвитком умінь бачити красу оточуючого і переносити її на свою практичну діяльність.

Під час науково-методичного модуля вчителі трудового навчання Городенківської гімназії імені А.Крушельницького Н.Матіяш та Михальчівського НВК Г.Суховій поділилися досвідом з питання «Розвиток естетичних смаків та різноманітність технік декорування виробів».

Для кращого усвідомлення даної проблеми та напрацювання практичних навичок роботи з різними техніками декорування писанок Г.Суховій провела практичне заняття для учасників майстер-класу «Декорування писанок різноманітними техніками, та їх вплив на уяву та емоційний стан учнів», продемонструвавши свою високу фахову майстерність, зосередила учасників на тому, що коли все навколо викликає естетичне задоволення, коли учнів оточують речі, чіткий ритм і дружелюбні посмішки, виробниче середовище стає улюбленим, а перебування в ньому радісне. В красивому оточенні дитина буде краще відноситись до праці і створювати красиві результати праці. Середовище впливає на учнів емоційно, спонукає до створення краси, викликає бажання довести процес і результат праці до досконалості.

Майстер-клас завершився рефлексацією та напрацюванням методичних рекомендацій з даного питання. Галина Лапчинська провела індивідуальні консультації за запитом.

      

Категорія: Трудове навчання | Переглядів: 796 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz