Субота, 04.05.2024, 15:12
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Березень » 24 » Інтегрований майстер-клас для заступників директорів із навчально-виховної роботи та працівників психологічної служби
13:28
Інтегрований майстер-клас для заступників директорів із навчально-виховної роботи та працівників психологічної служби

    24 березня 2016 року на базі ЦДЮТ був проведений інтегрований  майстер-клас для заступників директорів із навчально-виховної роботи та працівників психологічної служби «Створення сприятливого соціально-психологічного клімату як передумова ефективної діяльності педагогічного колективу».

    Майстер-клас відкрили Наталія Паньків, завідувач районного методичного кабінету та Зоряна Крох, методист з психологічної служби, які ознайомили із планом роботи.

  Передбачав майстер-клас теоретичний модуль, на якому Наталія Петрівна закцентувала на важливості впровадження в школах масових форм методичного роботи, зокрема на роботі психолого-педагогічного семінару, адже це форма, яка ознайомлює із новітніми досягненнями психолого-педагогічної науки, сприяє збагаченню професійних інтересів педагогів, удосконаленню їхніх знань. Важливою позитивною тенденцією в роботі психолого-педагогічного семінару є взаємозв’язок теорії та практики на його заняттях. Зоряна Василівна запропонувала частіше співпрацювати заступникам директорів з навчально-виховної роботи із працівниками психологічної служби.

   Зоряна Крох аргументовано доповіла, чому слід обговорювати проблему створення сприятливого соціально-психологічного мікроклімату в педагогічному колективі, як він впливає на ефективну діяльність педагогічного колективу. Вона ознайомила учасників майстер-класу із психологією педагогічного спілкування.

    Людмила Фурик, практичний психолог Виноградської ЗОШ І-ІІІ ст. ознайомила із факторами, що впливають на формування соціально-психологічного клімату в школі.

   Іванна Прокопів, заступник директора з навчально-виховної роботи Виноградської ЗОШ І-ІІІ ст. обмінялась досвідом «Управління процесом формування соціально-психологічного клімату в педагогічному колективі Виноградської ЗОШ І-ІІІ ст.» (презентація).

  На практичному модулі учасники мали можливість побачити як працює психолого-педагогічний семінар «Формування позитивного соціально-психологічного клімату в колективі педагогічних працівників школи» та напрацювати практичні навички з даної проблеми. Проводили даний модуль І.Прокопів, заступник директора з навчально-виховної роботи Виноградської ЗОШ І-ІІІ ст. та Л. Фурик, практичний психолог Виноградської ЗОШ І-ІІІ ст.

   Завершився майстер-клас «колом підтримки» та виробленням методичних рекомендацій. Н.Паньків та З.Крох провели індивідуальне консультування.

    

Категорія: Загальне | Переглядів: 591 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz