Середа, 08.05.2024, 05:19
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2020 » Березень » 12 » Майстер-клас "Формування ключових компетентностей учнів на уроках німецької мови"
20:35
Майстер-клас "Формування ключових компетентностей учнів на уроках німецької мови"

 10 березня 2020 р. на базі Центру творчості учнівської молоді району  відбулося заняття майстер-класу Формування ключових компетентностей  учнів на уроках німецької мови. Модернізація змісту, форм і методів роботи щодо викладання іноземної мови в умовах реалізації Концепції Нової української школи

 Методист з іноземних мов районного методичного центру відділу освіти БережанськаО.Р. представила презентацією «Нова українська школа: формування ключових компетентностей на уроках іноземної мови», акцентувала увагу педагогів на ефективних підходах до сучасного  викладання іноземної мови, впровадженні змін у іншомовній освіті, важливості впливу вчителя на розвиток у школярів позитивної мотивації до вивчення іноземної мови та формування здатності і  готовності до іншомовного навчання впродовж життя.

  Власними напрацюваннями з проблеми  впровадження новацій в навчальний процес з німецької мови поділилась Абрамович Н.В., учитель німецької мови Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст. Вона ознайомила присутніх з технологією  MIHT (методика CLIL-предметно-мовне інтегроване навчання німецькою мовою),яку можна застосувати в 5-9 класах. З учасниками заходу провела практичне заняття з використанням даної технології.

  В практичній частині  учасникам заходу було продемонстровано майстер-класи  учителів німецької мови, зокрема, відеопрезентацію з досвіду  роботи Попадюк О.В.,учителя  Кунисівської ЗОШ І-ІІст. з проблеми «Використання інноваційних технологій на уроках німецької мови в Новій українській школі» та відеопрезентацію з досвіду  роботи Харковської Г.М., учителя Михальчівського НВК І-ІІст. з проблеми «Пісенний матеріал як засіб підвищення мотивації до вивчення   німецької мови». Присутніх було залучено до практичних занять(виконати завдання з німецької мови, разом заспівати пісні тощо).   

   Насамкінець був обмін думками щодо ролі вчителя в розвитку у школярів позитивної мотивації до вивчення іноземної мови та формування здатності і  готовності до іншомовного навчання впродовж життя.
Відбулась дискусія за наслідками спільної діяльності майстрів та слухачів.

                 

                 

Переглядів: 612 | Додав: melenko | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz