Неділя, 05.05.2024, 16:50
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Жовтень » 20 » «Мелодійна поезія за філіжанкою кави» із вчителем музичного мистецтва Оксаною Петрівною Дідик
20:29
«Мелодійна поезія за філіжанкою кави» із вчителем музичного мистецтва Оксаною Петрівною Дідик

    19 жовтня 2017 року на базі НезвиськогоНВК І-ІІІ ст. відбулася педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів музичного мистецтва та викладачів курсу «Мистецтво», метою якої було підвищення рівня професійної компетентності педагогів. Учасники педпрактики поставили перед собою завдання розкрити проблему педагогічної практики «Роль авторської пісні у вихованні підростаючого покоління» та обмінятися досвідом роботи з означеної проблеми. 

   Щирими привітаннями та гарною піснею зустріли гостей учні та педагоги навчального закладу, а отець Михайло благословив усіх молитвою на добрі справи. 

   Слухачі курсів побували на творчій зустрічі «Мелодійна поезія за філіжанкою кави» із вчителем музичного мистецтва Оксаною Петрівною Дідик. Заступник директора з виховної роботи Леся Ігорівна Паньків познайомила присутніх із творчістю своєї колеги. В імпровізованій кав’ярні лунали пісні та вірші Оксани Петрівни у виконанні її дочок, колег та учнів.

   Директор навчального закладу І.О. Кобилянський поділивсяз гостями досягненнями навчального закладу. 

   З чудовим настроєм колеги ділилися секретами педагогічного мистецтва, обмінялися думками щодо ролі авторської пісні у вихованні підростаючого покоління.

   Підсумовуючи роботу учасників педпрактики, завідувач лабораторії дисциплін естетичного циклу та фізичного виховання ОІППО В.А. Римар, головний спеціаліст відділу освіти І.І. Дем’янів та методист ЦТУМ С.В. Монастирецька побажали усім гарних педагогічних буднів, вдячних батьків і хороших учнів.

                                                                                                                                    










 

Переглядів: 457 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz