Субота, 04.05.2024, 21:38
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Травень » 12 » Міжрайонна інтелектуальна вікторина серед учнівської молоді
00:00
Міжрайонна інтелектуальна вікторина серед учнівської молоді

   10.05. 2018 року у приміщенні ресторану «Прикарпаття» відділами освіти і у справах молоді та спорту райдержадміністрації за підтримки Західного міжрегіонального відділу Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО проведена інтелектуальна вікторина серед учнів Городенківського та Снятинського району. Вікторина присвячена пам’яті Героїв Майдану та полеглих воїнів АТО з Городенківського і Снятинського районів. Захід проведено в рамках відзначення Дня Героїв у районі.

   Мета вікторини:

- збереження національної пам’яті про загиблих учасників Майдану та воїнів Городенківського і Снятинського районів, що загинули під час проведення антитерористичної операції;

- популяризація серед молоді різноманітних способів проведення дозвілля з інтенсивною інтелектуальною спрямованістю;

- створення умов, що сприяють всебічному розвитку молоді, розширенню світогляду, ерудиції, освітнього рівня та естетичного та національно-патріотичного виховання учасників.

   На цьому інтелектуальному змаганні учнівської молоді були присутні батько і дружина Героя Небесної Сотні Сергія Дідича, родичі полеглих в АТО воїнів, колишні учасники АТО, представники влади з обох районів. Кожний район представляли чотири учнівські команди.

   Всіх присутніх привітали голова Городенківської РДА Роман Жичицький, представник Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО в області Володимир Веркалець, голови спілок ветеранів АТО Снятинського та Городенківського районів Василь Жовтяк та Михайло Човганюк. Художні номери дарували присутнім вихованці Городенківського районного Центру творчості учнівської молоді.

   В результаті напруженого інтелектуального змагання, яке мало розминку і три тури, переможцями стали наступні команди: перше місце – «Лідер» (Чернелицька ЗОШ І-ІІІ ст Городенківського району), друге місце – «Орли» (Торговицького НВК Городенківського району), третє місце – «Побратими» (Топорівської ЗОШ І-ІІІ ст Городенківського району).

   Команди, які стали переможцями, нагороджені кубком, медалями та призами, всі інші команди - грамотами та пам’ятними призами.

                       

                       

                       

                       

                       

                       

Переглядів: 418 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz