Неділя, 05.05.2024, 17:08
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Грудень » 8 » На базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 було проведено районні змагання з військово-прикладних видів спорту, присвячених Дню Збройних Сил
14:55
На базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 було проведено районні змагання з військово-прикладних видів спорту, присвячених Дню Збройних Сил

   Відповідно до плану роботи відділу освіти,вимог виконання програми предмета «Захист Вітчизни», розпорядження Городенківської районної державної адміністрації «Про організацію допризовної підготовки юнаків до військової служби в навчальних закладах Городенківського району в 2017-2018 навчальному році» №296 від 21.08.2017 р. 08 грудня 2017 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 було проведено районні змагання з військово-прикладних видів спорту, присвячених Дню Збройних Сил України. Участь у змаганнях взяли команди 16 закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

   З вітальним словом до учасників змагань звернувся заступник начальника відділу освіти Юрій Лахман, який наголосив на важливості даного заходу у формуванні в учнівської молоді готовності до захисту Вітчизни, розвитку бажання здобувати військові професії, проходити службу в Збройних Силах України як особливому виді військової служби.

   До програми змагань було включено 5 видів: підтягування на перекладині, штовхання гирі, розбирання і складання автомата, армреслінг, перетягування канату. В ході запеклої боротьби були визначені кращі команди в окремих видах та загальному заліку.

   Призові місця в окремих видах розподілилися наступним чином : підтягування на перекладині – Городенківська ЗОШ №1 ( І місце ) ; Городенківська ЗОШ №2 – ( ІІ місце ) ; Чернятинська та Чортовецька ЗОШ ( ІІІ місце ) ;

штовхання гирі - Чортовецька ЗОШ ( І місце ) , Раковецький НВК ( ІІ місце ) , Незвиський НВК ( ІІІ місце ) ;

розбирання та складання автомата - Городенківська ЗОШ №1 ( І місце ) , Далешівська ЗОШ ( ІІ місце ) , Топорівська ЗОШ ( ІІІ місце ) ;

армреслінг – Незвиський НВК ( І місце ) , Городенківська ЗОШ №1 ( ІІ місце ) , Топорівська ЗОШ ( ІІІ місце ) ;

перетягування канату - Чортовецька ЗОШ ( І місце ) , Незвиський НВК ( ІІ місце ) , Городенківська ЗОШ №2 ( ІІІ місце ) .

   У загальному заліку першість виборола Городенківська ЗОШ №2 . Друге місце розділили команди Чортовецької ЗОШ та Незвиського НВК . Городенківська ЗОШ №1 посіла третє місце .

   Переможці змагань були нагороджені грамотами відділу освіти . Даним заходом було розпочато місячник військово-патріотичного виховання в освітянських закладах району .

                                               

            

                                                                          

                                                

Переглядів: 443 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz