П`ятниця, 03.05.2024, 18:59
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Квітень » 25 » Навчальний семінар з вчителями загальноосвітніх закладів району, які будуть залучені до проведення ЗНО
07:49
Навчальний семінар з вчителями загальноосвітніх закладів району, які будуть залучені до проведення ЗНО

Підготовка осіб, які залучаються до роботи в пунктах проведення ЗНО

25 квітня на базі ЦДЮТ відбувся навчальний семінар з вчителями загальноосвітніх закладів району, які будуть залучені до проведення ЗНО.

Мета: підвищення рівня інформованості щодо проведення ЗНО.

Завдання: ознайомлення осіб, які будуть залучені до роботи в пунктах проведення ЗНО з регламентом роботи пункту, дорожніми та технологічними картами, орієнтованим переліком нестандартних ситуацій, наказом про внесення змін до положення про громадське спостереження.

Форма роботи: навчання, опитування.

Методист РМК, Горда О.М., ознайомила педагогів із змістом проведення наради та наголосила на важливості дотримання інструкції дорожньої карти під час проведення ЗНО.

Вчитель інформатики Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст., Малий В.М., тренер старших інструкторів, інструкторів та чергових провів навчання щодо ознайомлення з орієнтовним переліком нестандартних ситуацій, які можуть виникнути під час проведення ЗНО, а також обговорив спільно з педагогами способи вирішення нестандартних ситуацій.

Директор Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст., Антошко І.Є., відповідальний за пункт проведення ЗНО наголосив щодо прав і обов’язків громадських спостерігачів.

Після тренувального навчання серед вчителів, які будуть залученні до ЗНО, був проведений тест-контроль для старших інструкторів та інструкторів.

Нарада закінчилася отриманням сертифікатів про проходження навчання старших інструкторів, інструкторів та чергових та перевіркою договорів.

   

Категорія: Загальне | Переглядів: 464 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz