Неділя, 05.05.2024, 21:50
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2014 » Жовтень » 24 » Обласна педпрактика для слухачів перманентних курсів
10:05
Обласна педпрактика для слухачів перманентних курсів

       21 жовтня 2014 року на базі Івано-Франківського ОІППО відбулась обласна педагогічна практика для слухачів перманентних курсів підвищення кваліфікації практичних психологів  з проблеми «Авторська модель корекційної роботи практичного психолога в школі».

Метою практики було: підвищення рівня професійної компетентності практичного психолога,здійснення інформаційно-методичного і змістовно-технологічного супроводу проблеми.

Завдання: - розкрити проблему педагогічної практики;

                  - обмінятися досвідом роботи з написання авторської моделі корекційної роботи практичного психолога в школі;

                  - відпрацювати практичні навички та окреслити можливості використання авторської моделі колекційної роботи практичного психолога в школі

     Директор Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи Людмила Підлипна ознайомила з планом роботи педагогічної практики. Під час роботи круглого столу Людмила Віталіївна звернула увагу присутніх на важливості написання авторської моделі корекційної роботи практичного психолога в школі,здійснила змістовно-технологічний супровід проблеми.

     Зоряна Крох, методист РМК,ознайомила слухачів курсів з діяльністю психологічної служби району,забезпечила інформаційно-методичне забезпечення.

     Марія Подганюк,практичний психолог Топорівської ЗОШ І-ІІІст.,спрезентувала авторську корекційно-розвивальну програму «Крок на зустріч першокласнику». Нею було проведено практичне заняття з елементами піскової терапії «Мій клас- моя казка».

     Марія Мохорук,соціальний педагог Топорівської ЗОШ І-ІІІст.,продемонструвала досвід роботи з батьками: «Нетрадиційні форми роботи з батьками». Марія Іванівна провела із слухачами курсів батьківські збори «Батьківська світлиця».

     Також проведено методичний діалог з означеної проблеми,який дозволив учасникам заходу зробити висновок про ефективність використання арт-терапії, нетрадиційних форм роботи з учнями та батьками,важливість написання авторських програм.

 

 

Категорія: Психологія | Переглядів: 501 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz