П`ятниця, 03.05.2024, 06:39
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Вересень » 30 » Олімпійський тиждень в освітянських закладах району
13:57
Олімпійський тиждень в освітянських закладах району

 Флешмоби, турніри, конкурси, змагання, активні перерви, руханки та багато іншого відбулося в рамках Олімпійського тижня в закладах освіти району.

 З нагоди Дня фізичної культури та спорту, з метою популяризації спорту й утвердження здорового способу життя у вересні в закладах загальної середньої освіти Городенківського району було проведено Всеукраїнський олімпійський урок та Олімпійський тиждень.

 Методичні аспекти організації спортивно-виховних заходів, Положення та методичні рекомендації Національного олімпійського комітету України було обговорено на засіданні районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури.

 У рамках Олімпійського тижня у всіх закладах загальної середньої освіти району було організовано чимало заходів:

  • урочисті церемонії відкриття Олімпійського тижня: „У спорті наша сила і здоров’я”, „Здорові діти – здорова нація”, „Діти – олімпійська надія України”;
  • олімпійські уроки: „Олімпійський рух в Україні”; „Від Олімпії до наших днів»; „Поруч з олімпійцями»; „Сторінками історії олімпійського руху”; „Літопис Олімпійських ігор”; „Хто ти, майбутній олімпійцю? ”; „Олімпійське сузір’я України”; „О спорте, ти – мир! ”; „О спорте! Ти – насолода! ”; „Історія олімпійського вогню”; „Швидше! Вище! Сильніше”; „Спорт – посол миру”; „Ми – юні олімпійці”;
  • флешмоби: „Спорт – це сила!”, „Пліч-о-пліч”;
  • спортивно-масові заходи: „Малі олімпійські ігри”, „Свято спортивної слави”, „Сильні, сміливі, спритні”, „Спорт, творчість, краса”; „Подвиги Геракла”;
  • дні здоров’я, приурочені Дню фізичної культури і спорту (спортивно-розважальні свята; „Веселі старти” для молодших школярів; спортивні змагання: перетягування каната, силові вправи, піднімання гирі, стрибки в довжину, підтягування на перекладині, жонглювання м’ячем; естафети; рухливі ігри; змагання з волейболу, футболу; конкурси; туристичні походи).

 Протягом Олімпійського тижня школярі ознайомилися з ідеями олімпізму, історією розвитку Олімпійських держав, олімпійськими традиціями, звичаями та легендами різних країн світу, досягненнями України в галузях спорту. Юні олімпійці взяли активну участь у різних масових фізкультурно-оздоровчих заходах і конкурсах на олімпійську тематику, а кращі спортсмени були нагороджені кубками, дипломами та грамотами.

 Приємно, що до спортивно-видовищних дійств були залучені також педагогічні працівники району: вони змагалися з учнями в цікавих естафетах, разом з ними грали у футбол та волейбол.

 Змістовними та цікавими для учнів були заходи , що провели вчителі Серафинецької ЗОШ (В.Левінський), НезвиськогоНВК (М.Корольчук) таЛуківского НВК (Н.Лесюк) .

                                     

                                     

                                     

                                     

                                     

Переглядів: 252 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz