П`ятниця, 03.05.2024, 15:41
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Січень » 23 » Особливості роботи бібліотек навчальних закладів в умовах нових стандартів освіти, Нової української школи.
21:41
Особливості роботи бібліотек навчальних закладів в умовах нових стандартів освіти, Нової української школи.

  22 січня 2019 р. на базі Центру творчості учнівської молоді відбулося засідання методичного об’єднання шкільних бібліотекарів на тему «Особливості роботи бібліотек навчальних закладів в умовах нових стандартів освіти, Нової української школи. Робота шкільної бібліотеки з виховання творчої особистості школяра. ».

  Мета: розкрити зміст та особливості роботи шкільної бібліотеки в умовах нових стандартів освіти, Нової української школи,націлити бібліотекарів на реалізацію основних приорітетів НУШ, зокрема, формуванню покоління, яке здатне вчитися протягом усього життя, розвивати цінності громадянського суспільства.

Із сучасними підходами до роботи бібліотеки загальноосвітнього навчального закладу в умовах нових стандартів освіти, Нової української школи ознайомила присутніх О.Бережанська, методист РМЦ. Вона повідомила про особливості комплектування та план завезення підручників для 1,5, 10 класів у 2018/2019н.р. та замовлення підручників для 2,6,11 класів на наступний 2019/2020 н.р.

  Н.Сметанюк , бібліотекар Вікнянського НВК І-ІІ ст. та О.Роїк, бібліотекар Кунисівської ЗОШ І-ІІ ст. прозвітували про проходження курсової перепідготовки при ОІППО . В проведенні конференції з обміну досвідом „Шкільна бібліотека-центр творчого розвитку дитини»”,яка була приурочена до 100 -річчя з дня народження всесвітньовідомого українського педагога, гуманіста Василя Сухомлинського, активну участь взяли Л.Бондзяк , завідуюча бібліотекою Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, Г.Гуменяк,, завідуюча бібліотекою Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ст., С.Олійник , завідуюча бібліотекою Чортовецької ЗОШ І-І ст. , Л.Керницька, завідуюча бібліотекою Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст.

  Л.Бондзяк , завідуюча бібліотекою Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, розкрила перед аудиторією маловідомі для загалу факти із життя і творчості великого педагога , розповіла, що за системою навчання та виховання Василя Сухомлинського на даний час працюють навчальні заклади Китаю.

  Під час проведення заходу в аудиторію завітав отець Ігор, який освятив йорданською водою усіх присутніх і побажав плідної праці у духовному вихованні підростаючого покоління, вчити дітей «глибше пізнавати правди святої віри протягом свого життя», читаючи Святе письмо.

Насамкінець О.Бережанська, методист РМЦ ,підбила підсумки заходу, було прийнято методичні рекомендації щодо удосконалення роботи бібліотек з виховання моральних цінностей школяра і щоб кожна шкільна бібліотека стала центром творчого розвитку дитини.

                   

                                              

Переглядів: 316 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz