Вівторок, 30.04.2024, 22:17
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Вересень » 14 » Педагогічна практика вчителів математики, керівників гуртків з предмета загальноосвітніх навчальних закладів області, слухачів курсів підвищ
13:37
Педагогічна практика вчителів математики, керівників гуртків з предмета загальноосвітніх навчальних закладів області, слухачів курсів підвищ

     14 вересня 2017 р., згідно плану роботи ОІППО, на базі Торговицького НВК проведено педагогічну практику вчителів математики, керівників гуртків з предмета загальноосвітніх навчальних закладів області, слухачів курсів підвищення кваліфікації.

     Гостей радо зустріли в навчальному закладі. Новосельська М.І. , директор НВК ознайомила з навчальним закладом, його досягненнями, особливостями роботи, провівши змістовну, цікаву презентацію. Наступним етапом роботи був науково-методичний блок,ізюминкою якого стала презентація досвіду роботи вчителя математики Торговицького НВК Івасюк М.М.- “Я навчаю так”. Учителька цікаво і змістовно представила досвід своєї роботи, ознайомила присутніх з основними шляхами формування особистісних компетентностей учнів на уроках. Розкрила питання активізації пізнавальної діяльності та організації самостійної роботи на уроках математики.

   Слухачі курсів відвідали урок алгебри в 7 класі “Розвязування задач за допомогою рівнянь”. Навчаючи математики, вчителька формувала в учнів ключові компетентності,здатність логічно обґрунтовувати та доводити математичні твердження, застосовувати математичні методи у процесі розв’язування навчальних і практичних задач.

     В план роботи була включена екскурсія у музей Леся Мартовича. Гості з цікавістю ознайомилися з експонатами музею, з фактами життя і діяльності славного нашого земляка. Свої незабутні враження відвідувачі музею зафіксували у книзі відвідувачів музею.

     При підведенні підсумків педагогічної практики відбулося жваве обговорення побаченого. Виступаючі щиро дякували за змістовно проведені заходи, за набуті нові знання, збагачений педагогічний досвід, отримані приємні враження від побаченого.

                                                                                                                                     

Переглядів: 351 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz