Неділя, 28.04.2024, 14:24
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2020 » Січень » 3 » Підбито попередні підсумки роботи закладів загальної середньої освіти району за минулий рік
16:07
Підбито попередні підсумки роботи закладів загальної середньої освіти району за минулий рік

 3 січня 2020 року у Центрі творчості учнівської молоді відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти району. У роботі наради, яку провела начальник відділу освіти РДА Світлана Івасюк, взяли участь і виступили голова райдержадміністрації Володимир Лавасов, директор українсько-канадського фонду «Світ для дітей» Галина Микитюк, голова районного об'єднання профспілки працівників освіти Василь Вишинський, відповідальні працівники відділу та його структурних підрозділів.

 Світлана Івасюк зупинилася на попередніх підсумках роботи ЗЗСО в минулому році, проаналізувала фінансовий стан галузі у 2019 році та перспективи на 2020 рік. Йшлося , зокрема, про роботу щодо оптимізації мережі освітніх закладів, створення опорних шкіл, їх філій, освітніх округів, раціональне використання бюджетних коштів, виплату заробітної плати освітянам, їх атестацію.

 Розглядалися питання щодо створення умов для належного функціонування ЗЗСО, зміцнення їх навчально-матеріальної бази, зміни в організації гарячого харчування, забезпечення підвозу учасників освітнього процесу.

 Йшла мова про виступи учнів ЗЗСО на предметних олімпіадах різного рівня, результати ЗНО, проведення виховної роботи, діяльність гуртків та факультативів, координацію роботи з батьками та учнівським самоуправлінням. Особлива увага наголошувалася на забезпеченні належного рівня пожежної безпеки та цивільного захисту учасників освітнього процесу.

 Володимир Лавасов зупинився на окремих аспектах фінансування освітньої галузі, побажав освітянам міцного здоровя та нових успіхів і звершень у новому 2020-му році.

 Учасники наради обмінялися думками щодо винесених на обговорення питань, безпосереднім виконавцям дано відповідні доручення.

 Освітян привітали колядками переможці районного та обласного конкурсу фольклорних колективів – учні Стрільченського ЗЗСО І-ІІ ст (музичний керівник Олександра Лаврів, директор Світлана Блащук).

                  

                  

                  

                 

Переглядів: 326 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz