Середа, 08.05.2024, 12:35
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Квітень » 18 » Підвищення рівня педагогічного менеджменту – вимога Нової української школи
09:49
Підвищення рівня педагогічного менеджменту – вимога Нової української школи

   Про це йшлося на нараді керівників закладів загальної середньої освіти району, яку провела начальник відділу освіти РДА Світлана Івасюк 17.04.2018 року.

   У своєму виступі очільниця освітянської галузі району зробила детальний аналіз виконання заходів щодо забезпечення своєчасної виплати заробітної плати, економії енергоносіїв та впорядкування мережі закладів освіти району з метою приведення її у відповідність до наявного фінансового ресурсу, передбаченого у районному бюджеті на 2018 рік. Наголошувалось на тому, що наповнюваність класів в загальноосвітніх навчальних закладах району є низькою і в зв’язку з цим необхідно понизити ступінь цих закладів, зокрема шкіл у селах Корнів, Михальче, Сороки.

   Заступник начальника відділу освіти РДА Юрій Лахман доповів про хід виконання заходів щодо організованого завершення 2017/2018 навчального року, зупинився на особливостях проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти.

  Головний спеціаліст відділу Іванна Дем’янів підбила підсумки проведення районних конкурсів, зокрема хореографічних та хорових колективів, вокальних та інструментальних ансамблів та екологічної просвітницької акції.

  Світлана Монастирецька , головний спеціаліст відділу, надала роз’яснення щодо повідомлення Державної фіскальної служби та її територіальних органів про прийняття працівників на роботу та про атестацію медичних працівників.

   У виступі головного спеціаліста відділу Вікторії Паньків йшлося про систему обліку дітей шкільного віку на базі проекту ІСУО та про створення інклюзивно-ресурсного центру і особливості корекційної роботи в інклюзивному класі.

  Підбиваючи підсумки наради, Світлана Івасюк наголосила на необхідності дотримання виробничої та фінансової дисципліни керівниками навчальних закладів. У зв’язку із закінченням навчального року, підготовкою до ДПА, випускних вечорів керівників попереджено про їх персональну відповідальність за факти незаконного збору коштів з учнів та батьків. Кожен такий факт буде мати жорстку і принципову, згідно законодавства про працю, оцінку з боку відділу освіти.

   Щодо всіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

                        

                    

                    

Переглядів: 387 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz