Неділя, 05.05.2024, 17:16
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Березень » 15 » Постійно діючий семінар керівників ЗНЗ району
15:37
Постійно діючий семінар керівників ЗНЗ району

     14.03.2017 р. на базі Росохацької ЗОШ І-ІІІ ст. проведено засідання постійно діючого семінару керівників загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Ведення шкільної документації як важливий елемент функціонування загальноосвітнього навчального закладу».

Метою та завданням семінару було продемонструвати та обмінятися досвідом з проблем ведення шкільної документації в загальноосвітньому навчальному закладі; ознайомити учасників семінару з особливостими роботи дирекції школи з ведення шкільної документації; розглянути специфіку побудови річного плану роботи та Програми розвитку ЗНЗ; вивчити методику моніторингу відкритих уроків як однієї з форм внутрішнього контролю дирекції школи; сприяти підвищенню рівня методичної та фахової майстерності керівників ЗНЗ; удосконалити теоретичні та практичні компетентності з питань ведення шкільної документації.

Педагогічний та учнівський колективи Росохацької ЗОШ І-ІІІ ст. радо вітали учасників семінару. Флешмоб «Один день роботи директора школи очима дітей» продемострувала директор ЗНЗ Бедзюк Н.В.

Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Заліщук М.М. ознайомив учасників з планом роботи семінару, наголосив на важливості та актуальності  окресленої семінаром проблеми.

Після резентації діяльності Росохацької ЗОШ І-ІІІ ст., яку зробила директор ЗНЗ Бедзюк Н.В., були проведені відкриті уроки: в 3 класі з української мови (Кіщук О.Р.), в 5 класі з природознавства (Іваніщак О.Б.), в 6 класі з математики (Фурик О.С.), в 7 класі з історія України (Драганчук Н.М.), у 8 класі з фізики (Загородня Н.С.), в 9 класі з інформатики (Гищук Л.В.) і в 11 класі з української літератури (Бедзюк Н.В.).Виховний захід «Шевченко - Україна – мати» провела вчитель української мови і літератури Дзьомбак У.В.

З основними аспектами створення річного плану роботи, Програми розвитку та інших ділових документів ЗНЗ відповідно до Інструкції з ведення ділової документації ознайомила присутніх Дутчак А.О., завідувач відділу координації роботи з районними (міськими) методичними службами області, методист з питань організації роботи з методичними службами району.

У виробленні рекомендацій семінару щодо ведення шкільної документації взяли участь начальник відділу освіти М.М.Заліщук, методист ОІППО А.О.Дутчак, головні спеціалісти, методисти, керівники ЗНЗ.

                                                         

                                                         

                                                         

                                                         

                                                         

 

Переглядів: 590 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz