П`ятниця, 03.05.2024, 11:55
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2014 » Червень » 6 » Проходить огляд-конкурс в ДНЗ на кращу організацію трудового виховання сучасного ДНЗ.
14:08
Проходить огляд-конкурс в ДНЗ на кращу організацію трудового виховання сучасного ДНЗ.

    Відповідно до плану роботи відділу освіти Городенківської РДА та з метою виявлення і підтримки творчої праці педагогів, підвищення теоретичного і  методичного рівня, компетентності, виявлення ініціативи та творчого підходу до створення умов трудової та природоохоронної роботи з дітьми з 02 червня по 23 червня 2014 року проходить огляд-конкурс в дошкільних навчальних закладах на кращу організацію трудового виховання сучасного ДНЗ.

     Компетентне журі в складі начальника відділу освіти Городенківської РДА Мицуса М.І., членів журі Попович Н.Р. – методиста РМК, Водянчук В.І. – методиста Городенківського ДНЗ «Зірочка», Микуляк Н.Ф. – завідувача Котиківського ДНЗ «Барвінок», Басюк О.В. – вихователя-методиста (за званням) Городенківського ДНЗ «Зірочка» оцінювали дотримання санітарно-гігієнічних умов та безпеку життєдіяльності під час організації трудових процесів, створення сучасного актуального трудового середовища, оригінальність та рівень художнього оформлення, педагогічну цінність, доступність розташування городів, квітників, куточків природи для трудової діяльності дошкільнят, забезпечення індивідуальної комфортності, психологічної захищеності та емоційного благополуччя дитини.

     Побувавши у 13 ДНЗ району члени комісії побачили як дітей привчають до праці у природі, навчають бачити красу навколишнього світу, любити та берегти природу. Належно організована робота спрямована  не тільки на джерело позитивних емоцій, але і сприяє інтелектуальному, духовному та  фізичному розвитку. Дошкільники на практиці засвоюють знання про залежність стану всього живого від задоволення його потреб, дізнаються про роль людини у природі. Зрозумівши ці зв’язки, діти більш свідомо ставитимуться до природи.

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 1482 | Додав: melenko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz