Неділя, 05.05.2024, 06:57
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Січень » 26 » Проведена педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації практичних психологів
14:49
Проведена педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації практичних психологів

     26 січня 2017 року на базі Івано- Франківського  ОІППО  була   проведена педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації  практичних  психологів «Використання арттерапевтичних методик у процесі співпраці практичного психолога та вчителя образотворчого мистецтва задля виявлення актуальних потреб та емоційних станів учнів» методистом з психологічної служби районного методичного цетру Зоряною Крох, практичним психологом Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІст. Марією Матієк, вчителем образотворчого мистецтва  Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ольгою  Заячківською, керівник курсів: Оксана Хомин, методист Обласного центру практичної психології та соціальної роботи.

Мета:     вдосконалення фахової майстерності практичних психологів

Завдання:

  • розширити знання учасників педагогічної практики з використання  арттерапевтичних  методик у роботі;
  • відпрацювати практичні навички роботи з різними техніками малювання;
  • вдосконалити практичні навички  арт-терапевтичного консультування;
  • усвідомити можливості співпраці практичних психологів та вчителів образотворчого мистецтва задля виявлення актуальних  станів учнів

     Зоряна Крох, методист РМЦ ознайомила з  діяльністю психологічної служби в Городенківському району з проблеми «Використання нетрадиційних форм та методів роботи у роботі практичного психолога».

     Марія Матієк,практичний психолог Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІ ст. , обмінялась досвідом роботи «Співпраця практичного психолога та вчителя образотворчого мистецтва задля виявлення актуальних  станів учнів».

    Марія Степанівна та Ольга Степанівна провели для слухачів курсів майстер-клас «Вивчення емоційного стан учнів шляхом використання різноманітних технік малювання. Особливості прояву актуальних  потреб».

     Підвели підсумки у ході методичного діалогу з означеної проблеми, на якому учасники майстер-класу мали можливість зробити висновок про ефективність впровадження у роботу практичного психолога арт-терапевтичних методик і значущість співпраці практичного психолога та вчителя образотворчого мистецтва.

      Завершилась педагогічна практика «колом підтримки» та індивідуальним консультуванням (О.Хомин, З.Крох).

 

Категорія: Психологія | Переглядів: 487 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz