Субота, 04.05.2024, 17:38
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Березень » 7 » Районний постійно діючий семінар вчителів християнської етики на тему «Морально-духовне виховання на засадах християнської любові»
14:45
Районний постійно діючий семінар вчителів християнської етики на тему «Морально-духовне виховання на засадах християнської любові»

  Відповідно до плану роботи Городенківського РМЦ 05 березня 2019 року на базі Сорокіської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний постійно діючий семінар вчителів християнської етики на тему «Морально-духовне виховання на засадах християнської любові».

  З благословення Преосвященного Єпископа Коломийського і Косівського Юліана в семінарі взяли участь: настоятель Храму Вознесіння Господнього села Сороки митр. прот. Микола Кравчук; священик Храму Різдва Пресвятої Богородиці села Торговиця прот. Ігор Івасютин та ієрей села Чернятин Тарас Гуменяк.

  Дружній педагогічний колектив, талановиті і творчі учні радо зустріли гостей. Отець Микола Кравчук, настоятель місцевої церкви розпочав робочий день спільною молитвою біля каплички Діви Марії в приміщенні школи.

  Розпочав роботу семінару Іван Грицюк, директор Сороківської ЗОШ І-ІІІ ст. У своєму виступі він презентував роботу освітнього закладу та перспективи розвитку.

  Наталія Паньків, методист РМЦ ознайомила учасників семінару з планом роботи та презентувала експрес-інформацію «Підвищення професійного рівня вчителя християнської етики».

  Цікаво і змістовно розпочала практичний модуль вчитель християнської етики Грицюк Л. М., яка провела урок-презентацію у 5 класі на тему «Благовіщення», використавши цікаві форми і методи.

  До глибини душі зворушив і не залишив байдужими виховний захід «Пробудись, душе, до покаяння». Кожне промовлене дитяче слово йшло від щирого серця і зачепило струни душі всіх присутніх. А пісні, що прозвучали у виконанні вокальних ансамблів молодших та старших школярів були возвеличенням Всевишнього і прославленням його дій. На завершення о. Микола, дяк Михайло Аннюк та Леся Миколаївна виконали акапельно пісню «Люблю тебе всім серцем, Боже», яка зворушила до сліз всіх присутніх.

  Методист РМЦ Паньків Н. П. підвела підсумок роботи постійно діючого семінару та разом з вчителями прийняли методичні рекомендації.

                                        

                                                                                                      

                                   

Категорія: Християнська етика | Переглядів: 316 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz