Вівторок, 07.05.2024, 09:48
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2020 » Березень » 6 » Районного семінару-практикуму вчителів англійської мови
18:57
Районного семінару-практикуму вчителів англійської мови

   05 березня 2020 року на базі Центру творчості учнівської молоді району  відбулося заняття районного семінару-практикуму вчителів англійської мови на тему: «Модернізація змісту, форм і методів роботи щодо викладання іноземної мови в умовах реалізації Концепції Нової української школи»

  Мета заходу: акцентувати увагу на ефективних підходах до сучасного  викладання англійської мови, впровадженні змін у іншомовній освіті, важливості впливу вчителя на розвиток у школярів позитивної мотивації до вивчення іноземної мови та формування здатності і  готовності до іншомовного навчання впродовж життя.

     У своєму виступі методист з іноземних мов районного методичного центру Бережанська О. акцентувала увагу педагогів на ефективних підходах до сучасного  викладання англійської мови, впровадженні змін у іншомовній освіті.

 В практичній частині вчителі спостерігали та обговорювали презентацію досвіду роботи учителя   англійської мови Торговицького НВК Панчук Н. на тему »Використання ігрових технологій на уроках англійської мови».
Досвідом роботи, власними напрацюваннями з проблем поділилися творчо працюючі вчителі англійської мови району. Кучма Т., вчитель англійської мови Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 виступила перед учасниками семінару з проблеми « Розвиток критичного мислення на уроках англійської мови», Панас О., вчитель англійської мови Далешівської «ЗОШ І-ІІІ ст. ознайомила присутніх з такою новою формою роботи з учнями, як сторітеллінг. Потім дані учителі провели з учасниками  тренінг на тему: «Ефективні підходи до викладання англійської мови в Новій українській школі.  Сторітеллінг. Розвиток критичного мислення».

 Насамкінець був обмін думками щодо ролі вчителя в розвитку у школярів позитивної мотивації до вивчення іноземної мови та формування здатності і  готовності до іншомовного навчання впродовж життя.

               

               

              

Переглядів: 225 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz