Понеділок, 06.05.2024, 19:38
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Березень » 13 » Реалії освітнього простору району в контексті Закону України «Про освіту»
10:27
Реалії освітнього простору району в контексті Закону України «Про освіту»

   Такою була тема розширеної наради керівників закладів загальної середньої освіти, яка відбулася 13 березня 2018 року. У роботі наради взяли участь і виступили голова районної державної адміністрації Роман Жичицький та голова районної ради Іван Мандич.

    У своєму виступі керівник освітньої галузі району Світлана Івасюк підбила підсумки роботи освітян району за час, що минув після прийняття нового Закону України «Про освіту». Відзначалось, що забезпечено підготовку всіх вчителів початкових класів, які в новому навчальному році будуть працювати в перших класах в напрямі творення Нової української школи.

    Активізувалась робота з обдарованими дітьми, поліпшилась підготовка учнів до участі в олімпіадах та інших творчих змаганнях. Учні закладів загальної середньої освіти району успішно виступають на всеукраїнському та обласному етапі учнівських олімпіад, конкурсів та змагань. В районі чітко вироблена система стимулювання обдарованих дітей та педагогічних працівників.

    Поліпшується навчально-матеріальна база освітніх закладів, забезпечено підвіз учасників навчально-виховного процесу, харчування учнів.

    У виступах учасники наради подякували районній владі, депутатам різних рівнів за надану допомогу у зміцненні навчально-матеріальної бази освітніх закладів.

   Голова РДА Роман Жичицький зупинився на перспективах розвитку району, наголосив на необхідності ощадного витрачання енергоносіїв, економії бюджетних коштів, питаннях виплати заробітної плати.

   У виступі голови районної ради Івана Мандича йшлося про шляхи наповнення районного бюджету, оптимізацію мережі закладів освіти району, співпрацю голів сільських, селищної та міської ради з освітянами.

   Очільники району відзначили відчутну активізацію роботи освітньої галузі, подякували керівникам закладів освіти за співпрацю та розуміння.

                                                                                                                                                                                                                                           

Переглядів: 413 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz