П`ятниця, 03.05.2024, 10:22
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2014 » Травень » 15 » Семінар методистів районних управлінь та відділів області
21:42
Семінар методистів районних управлінь та відділів області

       14 травня 2014 року  на базі Серафинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся обласний семінар методистів  Р(М)МК, ІМЦ відповідальних за викладання географії та економіки на тему «Теоретичні і практичні аспекти сучасного уроку в системі особиснісно-орієнтованого навчання. Даний захід проведено відповідно до плану роботи Івано-Франківського ОІППО з метою розкрити шляхи впровадження особиснісно-орієнтованого підходу при вивченні географії і економіки та ознайомлення з системою роботи вчителів району.

        Організацію та проведення семінару було здійснено лабораторією природничо-математичних дисциплін ОІППО  (С.Подолюк, Н.Толоконнікова) та відділом освіти Городенківської РДА (Н. Паньків, С.Кобилянська, С.Білоокий)..

     Перед учасниками семінару виступили: начальник відділу освіти М.І.Мицус, завідувач РМК Н.П.Паньків, які презентували «Освітній простір Городенківщини» та роботу районного методичного кабінету  щодо підвищення професійної компетентності педагогів і підготовки вчителів до здійснення інноваційної діяльності

       Директор школи О.Ощипко розповіла про історії та сьогодення навчального закладу с.Серафинці. Вчителі географії Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст..(О.Милимука, Н.Сиропин), Чортовецької ЗОШ І-ІІІ ст.. (Л.Солоджук), Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст..№1 (С.Луговська), Глушківського НВК (М.Яшан) презентували свою роботу, розповівши про практичні аспекти своїх уроків в системі особиснісно-орієнтованого навчання, а саме: активізацію пізнавальної діяльності учнів на уроках географії , застосування інноваційних технологій навчання географії, географічне краєзнавство як засіб активізації навчально-виховної роботи. Про роботу шкільних гуртків розповіли вчителі Рашківської ЗОШ І-ІІІ ст.. (Б.Загорук) та Серафинецької ЗОШ І-ІІІ ст.. (Б.Симків). Свої вміння учасникам семінару продемонстрували учні Б.Симківа, члени шкільного гуртка «Ірбіс».

        Керівниками семінару було надано методичні рекомендації щодо подальшої роботи з вчителями географії та економіки, закінчення навчального року та проведення ДПА. Гості відвідали дошкільний навчальний заклад та здійснили, покладання квітів до пам»ятника Т.Шевченка.

Категорія: Географія | Переглядів: 623 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz