Неділя, 05.05.2024, 15:45
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Травень » 3 » Семінар - практикум для завідувачів дошкільних закладів району
21:58
Семінар - практикум для завідувачів дошкільних закладів району

  03 травня 2019 року на базі Росохацького закладу дошкільної освіти «Малятко» (завідувач Горук Н.Д.) проведено семінар - практикум для завідувачів дошкільних закладів району на тему «Модернізація науково – методичної роботи у закладах дошкільної освіти в умовах трансформації освітнього процесу ».

  Мета семінару:

  • модернізація управлінської діяльності керівника дошкільного навчального закладу з урахуванням сучасних стандартів дошкільної освіти;
  • надання допомоги керівникам закладів дошкільної освіти в організації ефективних форм та методів управління педагогічними кадрами;
  • удосконалення знань, умінь та навичок з проблем управлінської діяльності, сприяння розвитку організаторської та просвітницької діяльності;
  • заохочення керівників до творчості, інноваційної освітянської діяльності.

  В семінарі керівників ДНЗ взяли участь начальник відділу освіти Світлана Івасюк, головний спеціаліст відділу освіти Світлана Монастирецька, директор Росохацької ЗОШ Надія Дедзюк, голова Росохацької сільської ради Михайло Федорів . З благословенням  до присутніх звернувся отець Юрій.

Вихованці Росохацького ДНЗ «Малятко» зустріли керівників закладів дошкільної освіти привітанням, та представили родинне свято « На Великдень зберемося родиною» разом з батьками , під керівництвом вихователів Лиско Г.А. , Яців Г.І. та музичного керівника Михайлищука В.М. .

  Горук Наталія Данилівна завідувач даного закладу презентувала досвід створення середовища освітнього процесу у закладі шляхом модернізації управлінської діяльності, сучасних партнерських взаємин, делегування повноважень та довіри. Було акцентовано увагу учасників семінару на важливості проектування розвитку управлінської майстерності кожного сучасного керівника, переосмислення власної управлінської діяльності, бажання знати інноваційні методи в управлінні та відчувати потребу постійно розвиватися і вдосконалюватися.

  Попович Наталія Романівна, завідувач Городенківського ДНЗ «Зірочка» розповіла про творче стимулювання педагогічної діяльності вихователів, налаштування на постійну самостійну роботу, орієнтовану на досягнення успіху, мотивування практичних знань і умінь для активної реалізації в житті.

  Практична частина семінару була представлена застосуванням методу Едварда Де Боно «6 капелюхів мислення», який дозволяє креативно розглянути проблему під різними кутами, виробити єдину думку щодо ефективного використання сучасних, інноваційних прийомів управління, подолання застою, щоб дошкільний заклад завжди був джерелом творчості, постійним експериментальним майданчиком для співпраці талановитих та успішних людей.

  Як рекомендації для керівників організаторами семінару було представлено пам’ятку «Алгоритм успішного керівника».

                      

                      

                      

                      

                      

Переглядів: 394 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz