П`ятниця, 03.05.2024, 12:02
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Листопад » 2 » Семінар-практикум учителів зарубіжної літератури
10:28
Семінар-практикум учителів зарубіжної літератури

 31 жовтня 2019 року на базі Городенківської ЗОШ І_ІІІ ст.№2 відбувся семінар-практикум учителів зарубіжної літератури на тему Формуванні ключових компетентностей учнів на уроках зарубіжної літератури ”.

 Мета і завдання : зосередити увагу учителів на забезпеченні розвитку ключових компетентностей (уміння вчитися, спілкуватися державною, рідною та іноземними мовами, інформаційно-комунікаційної, соціальної, громадянської, загальнокультурної), а також на формування в учнів літературної компетентності та її складників;

-порглибити знання учасників заходу про традиційні та інноваційні технології у начально- виховному процесі із зарубіжної літератури;

-обмін досвідом з використання QR- коду , інтерактивних вправ на уроках зарубіжної літератури, роботи з обдарованими дітьми.

О.Бережанська, методист РМЦ ознайомила присутніх з компетентнісним підходом у викладанні зарубіжної літератури.

 Л.Трофанюк , учитель зарубіжної літератури Виноградської ЗОШ І-ІІІ ст., учасник районного етапу конкурсу» Учитель року» провела майстер-клас «Інтерактивні вправи на уроках зарубіжної літератури». Залучила учасників заходу до роботи в групах, розгадування кросворду, складання синкану. Про шляхи реалізації ключових компетентностей та наскрізних ліній на уроках зарубіжної літератури повідомила М. Бурдега, учитель зарубіжної літератури Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1.Досвідом роботи про використання QR- коду на уроках зарубіжної літератури поділилася М.Волошин, учитель зарубіжної літературиТопорівського НВК . Про роботу з обдарованими дітьми на уроках та в позаурочний час із зарубіжної літератури розповіла І.Шлемко, учитель зарубіжної літератури Глушківського НВК.

                               

                               

                               

                               

Переглядів: 282 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz